theAna İki çocuklu anneler dışarı çıktığınızda nasıl yapıyorsunuz bebek arabası falan ne kullanıyorsunuz lütfen bir akıl verin araba alacağım nasıl alsam karar veremiyorum
tombikdonerkankasiiskender theAna baby olus kabin tip bebek arabası almıştım oğluma, sonra kardeşi oldu oğlum elimi tutuyo yada arabayı yandan tutuyo yürüyo benimle yada üstündeki tenteyi kapatıyorum onun üzerine oturtuyorum biri 2.5 yaşında diğeri 16 aylık
Zey-yus50 theAna benimkilerin aradı yirmi ay ilk dönem ikisini aynı arabaya koyuyodum şuanda büyük yanımda yürüyo yada sırayla biniyolar
S_x_w theAna 2. Doğduğumda oğlum 3.5 yaşındaydı..önce ikinci çocuk platformu kullandım sonra kendiliğinden yürümek istedi zaten sadece kardeşi bebek arabasındaydı
theAna tombikdonerkankasiiskender ben de kabin boy düşünüyorum aslında ama ilerde nasıl yaparım diye kafam karıştı dediğiniz mantıklı aslında
Zey-yus50 theAna e bebek kendi markası yok haylada arada ikisini taşıyo hatta altta alışveriş poşetlerinide taşıyo market vs
Melek0205 theAna travel bebek arabası kullanıyorum büyük oğlum 4 yaşında yorulunca arka arkaya bindiriryorum bazen ama çok uzun yolculluk yapmadık kısa mesafelerde işe yarıyo uzun yolda biri uyuyunca falan sorun olabilir tabi :)
Ankakusu35 theAna küçük kanguruda büyük arabada geziyoruz genelde ikisi bebek arabasına sığmıyor şimdiki aklım olsa arka arkaya olan ikiz bebek arabalarından alırdım
theAna Ankakusu35 ben de kanguruyla idare ederim bir süre diye düşünüyorum. Hangi marka kullanıyorsunuz siz
S_x_w theAna ben alalı 9 sene oluyor🙈 o dönem unnado diye bir site vardı oradan almıştım ama kapandı o site seneler önce ☺️
Adamelis12 theAna yaş araliklari azsa eğer ikiz bebek arabası çok kullanışlı oluyor bende değiştirmeyi düşünüyorum tek çok zor oluyor çünkü. Biri 20 aylık biri 3 yaşında genelde büyük olan bebek arabasinda 😂😂