Felek Hanımlar normal doğum yapalı 5 ay olacak nerdeyse acaba nasıl göbeğiniz gitti kullandığınız memnuz olduğunuz herhangi birşey var mı tayt çok duydum ama termal tayt mi yoksa toparlayıcı taytlari mi söz ne yaptınız
minesglm Felek valla bn hiç bişe yapmadım 5 ay önce dogum yaptım 70 kilo doguma gittim 2 ayda hepsi gitti 50 kiloyum göbek falan bişe kalmadı bende
Naturall Felek 5 ay daha çok yeni ama taytla falan bilmiyorum ya diyet spor olmadan sadece tayt imkansız gibi
Tasbebek_ Felek ağraflı korse kullandım sabah taktım öğleye kadar dahasonra günleri uzattım ilk taktığım ağraf bol gelmeye başlayınca 2. Sıraya geçtim öyle öyle toparladım normal doğum yaptım ben de
Felek minesglm ya Tasbebek_ yaa ben instegramda çok görüyorum bu fenomenler sürekli tayt giydik gobeğimiz gitti diyorlar ondan sordum sizin ki tammen gitti mi
minesglm Tugba6336 hiç kimseyi takma millet bu bok bogazlar herşeyi derler ❤️ elbet verirsin hiçte üzme kendini eminim çok güzelsindir😅
Tasbebek_ Felek tamamen diyemem ama tokluk göbeği kadar var benim hamileyken karnımda büyüktü hep nasıl gidecek bu göbek diye düşünüyordum
minesglm Felek şeker ve tuzu çıkardım komple doğumdan sonra onun etkisi varmı bilmiyorum ama. Süt yapsın diye salata yiyorum bol bol Zayıflamak için degil süt olsun diye o da😊
Myagmurr Felek ben yiyorum ama ilk 2 ay korse kullandım 76 kiloyla doğuma gittim şimdi 59kiloyum daha zayıflamak istiyorum 3 aylığız. Bütün kilo 2 ayda gitti
Felek Myagmurr ben zaten hamileyken pek kilo almadım benimde ilk ay butun kilolarim gitti şuanda zayıfım 55 kiloyum ama biraz göbeğim var açken göbek yok tiken gobegom var onun için gittsin istiyorum
Tugba6336 minesglm valla takıldım ne yalan söyleyeyim 😅 takılmamak da elde değil ama zayıflayamıyorum. İnşallah bende zayıflarım. Çok teşekkür ederim. O sizin güzel gönlünüz 💖💖
minesglm Tugba6336 amann boşver sağlıklımısın elin ayagın tutuyor mu bebegine yetebiliyormusun önemli olan bu gayret edersen zayıflarsın bu arada yengem plates yapıyo evde o sezaryen dogum yaptı çok vardı kilosu onun sayesine verdi işe yarar belki evde dene YouTube den video izleyerek yapıyor