ZeynepBerkay Merhaba sevgili anneler. Benim bebeğim 7 aylık. Ek gıda da her hangi bir sıkıntımız olmadı bugüne kadar. Yaptığım püreleri çorbaları muhallebileri çok güzel yiyor bebeğim. Ama bugün blw yapmak istedim ve brokoli ile kabak haşladım. Önüne koydum eline aldı ve alır almaz ağzına götürmeden midesi bulanır gibi oldu bi değişik hareketler yaptı elleri titredi ve elinden bıraktı bir daha da almadı. Böyle bişey yaşayan var mı bu durum nedir acaba ???
Gokce_anestezi ZeynepBerkay Merhaba🌸Normalde oyun oynarken ya da kendi kendine oyalanırken eline farklı dokularda nesneler verdiniz mi hiç?
Deletedmom_37 ZeynepBerkay aynı aylarda benim.bebegimde oyle yapmisdi hatta burayada çok yazdim acaba duyu problemi felan mi diye ama çok normalmiş daha çok küçük büyüyünce takip edin muhtemelen düzelecektir
ZeynepBerkay Yani şöyle söyleyeyim bez topu var hışırtılı kitabı var çıngırakları var. Peluş ayı, fil böyle değişik değişik oyuncakları var. Hatta pet şişe, spatula, mama kaşığı, tabağı böyle mutfak eşyalarıyla da vakit geçirir
ZeynepBerkay Deletedmom_37 evet bende çok korktum duyu problemi olması açısından 🥺🥺 ama normalde her şeyi eller ilk defa besinlerde böyle olunca merak sardı beni