uyus Seleninannesi merhaba benim kızımda 7aylık oldu bugün. Seleninannesi Merhaba benim kızımda bugun 7aylık oldu.kızım ağlamasa bile ben mama veriyorum..açlıga gelince 6saat aç kalıyo uyudu için
Seleninannesi uyus evet bende aglamasini.beklemiyorum. geceleri icinde yatmadan 180 cc yediriyorm ben yatmadan tabiki gece 1 gbi bodaha 6 7 de kalkiyorz normalmi bilemedm bazebln alarm 5 e kuruyorum ama yorgunluktan kalkamiyorum
uyus Seleninannesi Ben alarm kurmuyom assonra yedirir öyle uyurum.Ama erken yatıyorsanız kurabilirsiniz.ben cocuk uyumuşken film izlim diye geç yatıyorum😊
uyus Seleninannesi Kalkamiyorsan Alarm kurma zaten çok acıktımı bebekler ağlıyolar.yada çok dönerler.benim kızım çok dönüyo acıkınca.
Seleninannesi Bende gec yatiyorum 1 gibi falan o yuzden yediriyorm yatmadan bidaha 8 de uyaniyor normaldir degilmi
Seleninannesi Bende gec yatiyorum 1 gibi falan o yuzden yediriyorm yatmadan bidaha 8 de uyaniyor normaldir degilmi
Oyku123ss11 Bizimkide 7 qylik saat 6 mamasini yer uyur sonra aksam 11 12 gibi uyanir emer sonra 1 veya 2 saat araliklarla kalkar sabhta 6 da ayakta sadece 1 gun sabaha kadar uyudu onda da hastaydi genel olrak surekli uyanip meme alan bir bebek