Ruveydaa Kızlar selammm, 6 gün önce doğum yaptım. Bebeğimi emziyorum ama sütüm akiyor sürekli. Çamaşırlarım falan ıslanıyor sürekli. Nasıl bı çare bulabilirim buna acaba, siz neler yaptınız ?
Haydinn Ruveydaa hayırlı olsun 🌸 göğüs pedi kullanabilirsiniz emzirmeden sonra sağma makinesi var ise göğüsleri boşaltabilirsiniz 3-4 ay akar sonra terbiye olacaktır 😊
durulice Ruveydaa gümüş kapak göğüs kalkanı ne varsa denedim en son kullanmadığım küçük havluları koydum anca öyle rahatladım
Mrymbr Ruveydaa Bn lansinoh pompa almıstim emzirirken diğer göğsumum altina yerleştiriyorum. Bebeğim doymazsa o sütüde veriyorum:)
Birdunyabircennetannesi Maşallah Zamanla bu durum düzeliyor canım. İlk zamanlar deliriyordum bende uyurken sırılsıklam olup uyaniyordum. Göğüs pedi kullanabilirsiniz. Zamanla göğüsler ne kadar süt salgilamasi gerektiğini fark edip ona göre salgılanıyor akma durumu olmuyor
Merve_ada71 Ruveydaa bebeğinizin sun mideleri küçük olduğu için sütünüzü sağıp biriktirebilirianiz hemde ped koyarsanjz iyi olur