Eternity Benisahtesevme2 Saat olarak apple watch kullanıyorum😊Çok takı takan biri değilim, yenisi çıkınca alıyorum, kordon olarak spor veya klasik değiştiriyorum her kıyafete uyuyorlar. Şuanki ne siyah ne gümüş ne altın, her şeye uyuyor 🥹
Erolunannesi Benisahtesevme2 aklın yolu bir 😂 fiyatlarına söyle bir baktım da gram altın fiyatından başlıyor bilekliklerin fiyatı 😂😂 yukarda bir kadın atmış kalpli 1.300₺ onun da fiyatı tesadüfen gördüm😂
Eternity Benisahtesevme2 Bu Apple Watch SE Starlight, bundan önce 6 serisi vardı ancak aşırı büyük geliyordu, bu daha küçük kibar ve rengi çok güzel 🥹
Meltemcs Benisahtesevme2 
Aliveannesiiii anonimhanim_ Merhaba, gümüş. Şuan kararma olmadı henüz ama olursa da sorun değil markanın temizleme kitleri varmış onlardan alıcam. Aldığımda kadın hiçbirşeyden sakınmayın gerek yok dedi sadece asla çamaşır suyu gibi ağır kimyasallara değmesin dedi. ☺️
anonimhanim_ Aliveannesiiii nerden almıştınız peki ? Gümüş almak istiyorum ama korkuyorum kararmasından
Aliveannesiiii anonimhanim_ pandora mağazasından aldım, bende tereddütte kalmıştım ama çevremde uzun süre kullanan arkadaşlarımda görünce ( kararma vs olmamış) kararımı verip aldım☺️