Boncugummomy1 Kizlar sanirim mastit oldum. Sag gogsumde elime Bi sislik geliyo agirlik gibi hissediyorum. Agrida yapmaya basladi. Hic olmadi daha once boyle bise. Ne yapabilirim?
Zeyzey93 Boncugummomy1 leğenin içine sıcak su doldur canım göğsünü batır içine sağım yap. Sağım yaparken göğüs ucunun suyun içinde olmasına dikkat et sıcak suda süt kanalları hemen açılacaktır masajla birlikte sütler akıp göğsün boşalır. Ben bu yöntemle iyileşmiştim.
Didemcakantemur Sağmalısın olmazsa bebeğini emzir boşalt göğüsünü. sağ makine ile sütü mastit gögüsü şişir birde sanki göğüs taşa kesmiş gibi sertleşir
Cennet_kusu2891 Kesinlikle ters emzirme yöntemiyle bebegını emzir ne zaman olsam anında geçer Google a yaz resim cıkar
Erbasozgee Canım bi sağlık ocagına git antibiyotik veriyorlar 2. Güne birşeyin kalmaz birde ılık duş al o sırada sütünü elinle sağ bol bol da bebişi emzir benim o şekilde geçti
Neslihankurt Sıcak suyla duş al göğüsündeki süt kanallarını aç sonra göğüslerini sağ o süt boşalsın yoksa ateş bel ağrısı yapar