Imau 2 aylık bebeğimin hırıltısı var doktora götürdüm hafif soğuk algınlığı dedi. ilerlemesin diye sf le burun temizliği yapıyorum ama bu İnternette gördüğüm gibi akmıyor Ciğerlere inmesinden korkuyorum. Siz nasıl temizliyorsunuz
Dnzaras Imau bizimde aynı ve serum fizyolojik sikip burun cekmekten tahriş oldu cocugumun burnu dediğin gbi tamda temizlemiyo gbi sterimar diye bi burun spreyi aldim onu kullanıyorum sabah aksam tam gecmedi ama daha iyi
Simarel Imau osman Gonulal burun yıkama yazın youtube’a. Ilk denemenizde bile bebeğiniz çok rahatlayacak
Dellengec Imau tek seferde akmıyor içerlerde kuruluk varsa düzenli yapın günde 8 kadar yapılabilir. Ertesi gün kendini salacaktır sümükler.
Imau Dnzaras kaç aylık bebeğiniz Spreylerde çok iyi değil diyorlar ne yapacağımı şaşırdım iyice Ciğerlerine inip bronşite çevirir diye korkuyorum
Dnzaras Imau 4bucuk aylık canim bnde ilk defa kullaniym ama deniz tuzu var içeriği temiz yani bi araştır istersen sabah aksam uyguluym sadece
Dnzaras Imau canim doktor kontrolümüz vardı sordum doktora basınçlı olduğu icin 6aydan once onermiyoruz dedi bnde biraktim kullanmayı bilgin olsun seninde
Dellengec Imau çok sevindim 2 yaşa kadar özellikle kışın hasta olsun olmasın sabah akşam mutlaka yapın çok memnun kalacaksınız. Bebeklerin burnu çok hızlı tıkanıyor.
Imau Dellengec evet bunu yeni öğrendim özellikle ilk 6 ayda daha da dikkat edilmesi gerekiyormuş Çok teşekkür ederimm🌼