Nezzz_ Kızlar bebeğinize hangi marka diş macunu kullanıyorsunuz ben Rocs aldım uzun zamandır bunu kullanıyoruz ama oğlumda agzı bazen kokuyor gibi geliyor bana duzenlı fırcalamamıza rağmen macundanmı kaynaklı bilmıyorum siz hangi marka tercih ediyorsunuz??
-_-hUysUzvetatlikadin Nezzz_ ya acıkıyor ya da belki biraz rahatsız olabilir. Çünkü en son kontrolde doktor bana öyle tavsiye etti önlem olarak ne yapayım nasıl anlarım gibi sorular sormuştum enfeksiyon için eğer tok yatmasına rağmen sabah kalkınca kötü ağız kokusu oluyorsa takibe alabilirsin enfeksiyon başlangıcı olabilir demişti. Macun olarak chicco var bizde rocc daha iyi diyorlar ama denemedim
Birbebetoannesi Nezzz_ Bende agarta diye bir marka aldım doğal yazıyor diye💐 normalde oğlum diş fırçasını alır öyle fırçalar gibi yapardı ama diş macununu yüzünü limon yemiş gibi ekşitiyor. Acaba nasıl alıştırabilirim. 19 aylık bebeğimde. Teşekkürler 💐
Nezzz_ Birbebetoannesi Roccs guzel ama agzıda koku olustu elmalı kullanıyorum aslında marka yutulabılır macun olarak ıyı ama farklı bır nedende olabılır arkadasın dedıgı gbı alıstırma ıcın yumusak fırcalardan aldım elıne verdım o bıraz fırcalıyordu sonrasında ben fırcalıyorum ama bıraz koku olustu agzında
Nezzz_ -_-hUysUzvetatlikadin Ara sıra gelıyor bu koku devamlı degılde arada alıyoruz eşimle fırcalıyorumda acıkma durumu gunduz kokmuyor genelde gece gec saattlerde alıyorz erken uyuyor 8 de yatıyor guzel yemegnı yedıroyorum aslında on ıkıde ust degıstrrkene bı kac kez farkettık olabılır doktoruma bır danısayım bende tesekkur ederıö🌸🌸
Birbebetoannesi Nezzz_ teşekkür ederim. Oğlumun dişlerinde de biraz sararma oluştu o yüzden parmak fırçasına geri dönmek sanırım