Nsrn1 Evet gece uykuları zaten bozulmuştu ama atak haftasında diye sorun etmiyordum bebeğim gece uyandıkça kucağıma alıp sevip bazrn besleyip uykuya yeniden dalmasını sağlıyordum. Ama şu meme reddi denilen şey delirtiyor beni 😵💫
Basaktrk Nsrn1 aramıza hoşgeldin 🥹 geçici bir süre bizdede mama reddi oldu uyanmalar cinnetler sona yaklaştıkça azalıyor
aydannnn Nsrn1 meme reddi geçmıyor resmen anlamıyorum nasıl aç kalıyor bu çocuk memeye gelınce çığlık ama elini kolunu oyuncağını şapur şupur emiyor 😃
Ebrar22 Nsrn1 tam 4.aya girdiğinizdemi oldu ya bizde bugün 4.aya girdik sürekli ağlamalar falan bılmıyorum atak mı ne
Nsrn1 Basaktrk umarım kısa sürer aç kalmasından korkuyorum. Ha o inatsa ben de inadım emecek o memeyi başka şansı yok 😒
Nsrn1 aydannnn deli oluyorum deli 🤦🏻♀️ parmağını hunharca emen bebe memeye yaklaştığı an çığlık kıyamet 😵💫
Nsrn1 Ebrar22 gece uyanmaları 3.ayın sonunda başlamıştı meme reddi bir iki gündür var. Bu arada 4 ay 4 günlük bebeğim
Nsrn1 Basaktrk ağlıyor meme veriyorum daha çok ağlıyor 😂 keyfin bilir çocuğum emme diyip kapattığım an tutuyor atletimi kapattırmıyor da 😂