elifhaziran benim eşimde oldu sadece canım. 3 aralıkta başladı kaşıntı biz hiç zaman kaybetmedik 5inde doktora gittik zaten uyuz dedi bakınca. Kwellada losyon hepimiz aynı anda sürdük 1 hafta ara verip tekrar sürdük 3er gün, kızıma da surdum. Kızım ve bende bisey yoktu ben odayı da ayirmistim zaten hala ayrı yatıyorum mesel. Kızım 4 yaşında. Cumartesi de kontrole gittik işte baktı mercekle canlı parazit göremedi. Ama yine iyice garanti altına alalım dedi kükürtlü karışım yazdı onu yaptırdık. şimdi cuma cumartesi pazar onu sürecek eşim. Çocukla sen sürmene gerek yok dedi bize. Zaten kuluçka süresi de bitmişti. nerdeyse 6 hafta olcak yani. Benimde psikolojim bozuldu ama şu 5 haftada yaptığım temizliğin haddi hesabı yok. Hergun ütü çamaşır. Hergun makina çalışıyor. Koltuk örtüsünü hergun degistiriyorum hala esimin oturduğu. Nevresimlerini yıkıyorum 2gunde 1. Makina gözüne sürekli beyaz sirke koyup evi de beyaz sirke ile siliyorum hala. Tam bir salgın gerçekten. Cumartesi gittiğimizde herkes aynı şikayetle ordaydı şok oldum