P2044 Merhaba kizlar günaydın , ❤️ gününüz çok güzel geçsin …. Kizlar e bebek indirimleri etikette baya güzel oluyormus hangi günler ya da hangi zamanlarda oluyor bilgisi olan yazabilir mi ? Zamanı var mı yani ya da takip edebileceğimiz bir site
Feyzosumunannesi P2044 biz hafta sonu mont aldık kızıma 200 TL den 145 e filan düştü %30 indirim vardı seneye giysin diye aldık ama herseyde vardı
Esra_Deva P2044 e bebek mobil uygulamadan da takip edebilirsiniz kampanyaları. Perşembeden pazara olur genelde. Bazen gece kampanyasıdq oluyor mobilde.
MiraySu55 P2044 hatırladıgım kadar zamanı var bu indirimler hariç hersene olan ama ne zamandı hatırlamıyorum hamile idim geçen sene happy mom da çok konusulmustu bu aralardır büyük ihtimalle subat mart en kötü
P2044 Deletedmom_33 çok teşekkür ederim ♥️ hani infirim günleri mi var diye merak ettim aslında 🤩 sık sık ugramali o halde sezon sonlari
Deletedmom_33 P2044 şuan bile.gitseniz birşeyler indirimlidir. Geçen babaywalk ayakkabılarda kırmızı ve turuncu karda insirim vardı 200 yerine 120 idi tabi 19-20 numara yok neredeyse
P2044 Deletedmom_33 çok teşekkür ederim ♥️ gideceğim yarın ugrayacagim bakalım ara ara ugriycagim artık.
Rev_-94 Canım şuanda indirimli ürün çok . Ama özellikle Şubat ayında oluyormuş 28 gün boyunca hergun bir üründe %50 indirim oluyormuş.
P2044 Rev_-94 Teşekkürler tatlım benim ❤️ bunu öğrendiğim iyi oldu Şubat ayinda ektra gözüm magazalarda indirim kovaliycak 🥰👌🏻
P2044 Esra_Deva evet işte bu kısa süreli gece kampanyalarini yakalayamadim birnturlu en iyisi mobil indirmek canım teşekkür ederim ♥️
Dogagumus Bence internetten takip etseniz çok daha iyi mağazalarındaki indirimli ürünler daha az olabiliyor internette çok daha fazla çeşit oluyor ben kızımın şimdiden çoğu yazlıklarını aldım mağazada aldığım modelleri göremedim 🙂
P2044 Dogagumus kesinlikle canım çok teşekkürler bakıyorum bazen arkadaşlar indirimden çok güzel denk getirdik aldık diyor örn 90 TL lik tulum 40 TL ye almışlar denk geldi falan diyorlar söylemiyorlardi nasıl yakaladıklarını… şimdi anladım ki mobilleri varmış 🤩
P2044 nurgllr evet canim baktım baya güzel indirim var ama buradan öğrendim ki Şubat’ta daha çok oluyormuş Şubat ayını bekliyorum ♥️ 🤩