Sevo-0667788 Kızlar merhaba doğumdan sonra çok kilo aldım yaptığınız bişi varmı göbek yan basenler napçaz zayıflayanlar bi yoruma gelsin naptınız anlatın
Benimdunyamm Sevo-0667788 bende emzirme donemindeuim çok kilp almaua başladım acil önünu kesmem lazim
Pikapikapikacuuu Sevo-0667788 58 le hamile kaldım 78 le doğuma girdim. Doğumdan çıktığımdan 1 hafta sonra 68 kiloydum. Sütüm kesildikten sonra aralıklı oruca başladım. Şuan 63 kiloyum. 61 e kadar düşmüştüm aslında ama şu sıra çok yedim geri aldım. Yine başladım aralıklı oruca bakalım
Emirmete Pikapikapikacuuu aralıklı oruç nasıl oluyor ben sabah yemiyorum öğlen 1 de yiyorum yemek sonra yeşil çay kahve çay faln içiyorum akşamda 6.30 gibi yiyorum en geç 7.00 de yiyorum sonra yatmadan öncede 12-11 gibi de yoğurt kür yapıyorum onu yiyorum tabi bunun arasında çay içiyorum yeşil çay bol bol su tüketiyorum.
Pikapikapikacuuu Emirmete hemen hemen anlattığın gibi. 10 - 18 arası yemek yemek serbest onun dışında şekersiz çay kahve soda dışındakiler yasak. Ben de iki ana öğün 1 ara öğün yapıyorum. Yoğurt kürünü en fazla 2 hafta yap canım yoksa midene zarar verir.