Esilaaa01 Kızlar ilk bebegm yazlık alısveriş yapayim diyorum haziran da 7.ayında olacak kac aylık almam gerekiyor yazlık cicilerini
Eminos Esilaaa01 12-18 9-12 alabilirsin ayina gore giydirince cocuklar giyip cikarken zorlaniyor bebeginiz tombikse degisir mesela oglum su an 1,5 yasinda ama 24-36 giyiyor yaza tsort almistim 24-36 tam ustune gire oldu keske 3-4 yas alsaymisim
Esilaaa01 Birkullanici kilosu 4500 47 günlük ayy boyu da 52 miydi öyleydi sanırım hemşire söylemişti tam hatırlayamadım
Birkullanici Eminos 3-4 yaş içinde kaybolu benim kızım 3-4 yaş giyiiyor tam oluyor şuan üç yaşında ama 4-5 yaş çok büyük geliyor
Eminos Birkullanici bebegim kilolu tombik biraz ondan sanirim 1,5 yas ama buyuk swetler oluyor 24-36 tam geliyor
Mrvsmt2502 Esilaaa01 normalde 6 9 ama bebeğin topluysa 9 12 al bence benim kızım hep önden gidiyo 2 yıkamada olmuyo şuan üzerine diye alınanlar
bebekece Esilaaa01 bence cok erken almayın cocugun gelişimiyle alakalı bi durum bu biraz zaman verin cocuk nasıl gelisıyor bi bakın ben bahar aylarında giydiririm diye aldığım 6-9 aylık kıyafetleri suan giydiriyorum daha 5 bucuk aylık 4. Ayında birden bire 4 santim uzadı
Deletedmom_33 Esilaaa01 tavsiye 2 yaş al şort vs tarzı şeyleri 9-12 alabilirsin. 6-9 kilolu ise 1 ay giyer değilse de Max eylüle kadar