Hohomoromu Kevserrrrrrrrrr sizi emiyor sonuçta anne sütünün faydalarını sizi emerek alıyor yoğurt olarak vermek ona ekstra bir şey katmıcak bence sadece anne sütünün biraz daha katı halini yemiş olacak
Kevserrrrrrrrrr Mucizem_06 Daha da besleyici olmaz mı mantık olarak bende duyduğumda şaşırmıştım ama eder bi sakıncası yoksa ve tutuyorsa neden olmasın
ikibebek Denemişliğim var sütüm cok vardı ziyan olmasın diye vereyim dedim doktor 6 Aydan önce baslama dedi sonra emmeye başladı yapmak aklıma gelmedi ama normal yoğurt gibi oluyor tadına bakmadım midem almadı kendi sütüm dahi olsa
Meryemmm ikibebek mayasına ne koyuyorsunuz ? Bizim sut alerjimiz var ilk maya yine normal yoğurttan mi
Kevserrrrrrrrrr Mom9 Fermente edilmiş halini de tüketmesi gerekiyor sütün ve inek sütleri ne kadar güvenilir ? Ek gıdaya başladık yoğurt da yemesi gerekiyor Hohomoromu
Guel_ Kevserrrrrrrrrr anne sütüyle yapildigini hic duymadim ama sizi emiyosa hic ugrasmayim normal yogurt mayalayin ama inek sütünden olmasin koyun veya keci sütüydü sanirim tavsiye edilen inek sütünü 1 yastan asaga verilmesi iyi degilmis
Hohomoromu Kevserrrrrrrrrr günlük süt al ozaman canım pastorize edilmiş o sonuçta ya da keçi sütü bulabılırsen
Mom9 Kevserrrrrrrrrr güvendiğiniz sütçüden misler gibi olur merak etmeyin. Bu arada Doğal anne sütün fermentesi olmaz. Laktozlu hayvan sütünün olur