ArelAslan Arkadaşlar bebeğim 4. Ayına girecek hippin kaşık mamasından vermeyi biraz biraz başlamayı düşünüyorum. Erken mi çok kararsızım başlayanlar oldu mu aranızda ???
Seherege ArelAslan benim bebeğim 4 ay 12 günlük sadece mama ile beslendiği için doktorumuz ufak ufak başlattı bize ek gıdayı. Bence doktorunuza görünün zaten önce muayene ediyor gerek görürse başlatır.
Kivircikanne ArelAslan Erken ek gidaya baslamanin birsuru zararlari var. Bebegin kilosu sinirlarin icinde ise ve doktorunuz ek gidaya baslamaniz gerektigini soylemediyse lutfen baslamayin.. Anne sutu veya devam sutu ilk 6 ay tek verilmeli taraftarindayim.
AynurGuzel_ ArelAslan bende cok kararsızım cok az emiyor mamayıda az iciyor bu ay cok istahsizdi doymuyor gibi geliyor
zisanc Sadece mama ile mi besleniyor? 5. Ayını bekleyebilirsiniz ve evet mümkünse kendiniz yapın internette bir çok tarif var
Tugceadil Ben hero baby pirinc unu veriyorum günde 1 kere 4. ayda başladım şuan 5 aylık 5. Aylık olanına geçicem tok tutuyor en azından biraz daha uzun süre zararı olmadi benim.bebegime