bebegim86 Mrymnly12 bende ayni durumu yaşadım suan 3.5 aylik süt artırıcı gıdalara yöneldim hemen bide bestlak damlam vardi ona basladim tekrardan
pikacuu Mrymnly12 ebebek ta mor renkli humana çayı var çok güzel süt yapar içip üzerine dinlenin ya da uyuyun memişleri dolduruyor valla. Bi de tahin helvası bende çok işe yaramıştı. Meyve sebze tüketin süt oluyor.
boncugunannesiiiii Mrymnly12 aynı şeyi yaşadım. Dilruba demirerezin çayı resmen bir mucize. İnstagramdan da bakabilirsin soru sorsan da hemen yardımcı oluyor.
Emosclk21 Mrymnly12 kesinlikle dere otu ben yiyordum akşamına sütüm hemen geliyordu. Kendine bol dere otlu börülce salatası yapabilirsin. Çok faydasını görürsün. Ve cennet hurması tavsiye ederim 🙏🥰
HivzersMom boncugunannesiiiii ben de çayını ve mamasını aldım işe yardı biraz ama mucize diyemem çok aşırı bir artış olmadı bende 😔
Umutaras13 Mrymnly12 eğer bebeğinizin alerjisi yoksa süt ve petibör bende en güzel süt yapan laktozsuz süt içiyordum içtiğim an sütüm oluyordu birde kuru dut ve rezene çayı