Berfinasel58 Kızımın boğazı kızarmış öksürüyor hastaneye gittik antibiyotiğe başladık ateşi var kafasının bazı yerleri 37 bazı yerleride 38.6 bazen 8 bile oluyor doktora gitmeli miyim ?
Bugleminannesii Berfinasel58 kaç aylık? Odayi serin tutun zıbınla.kalsin duş aldirabilirsin gecmezse git
Yusufum0633 Ateş düşürücü verdinmi canım ateş düşürücü ver gerekirse duş aldır baktın düşmüyor doktora götürürsün çok geçmiş olsun
Berfinasel58 Yusufum0633 verdim ama düşmüyor sadece kulağının üstüne doğru 38 havale vs geçirmez değil mi korkuyorum
Duygu38 Berfinasel58 sadece zıbını kalacak şekilde olsun bebek eğer hala düşmüyorsa hemen bir ılık duş aldır geçer korkmaa bişey olmaz soğukkanlı ol
Yusufum0633 Berfinasel58 Canım korkutmak istemiyorum ama benim bebeğimin bilere öyle ateşi düşmedi ne yaptıysam acile gittim korona olmuştu riske atma derim ateşten ben korkuyorum o yüzden
Duygu38 Berfinasel58 duşa sokarsan düşer en etkili yöntem ılık bir duş çocuğa hafif şeyler giydir duşdan sonra üzerini bastırma kucağında uyut yavaş yavaş düşer
Berfinasel58 Bugleminannesii vücudunda ateş düştü ama kafası ateşli 37 38 oluyor hasta bide kendisi antibiyotik verdiler bu gün gittik
Ayse4646 Berfinasel58 antibiyotik kullanıyorsanız vücut daha çok ateşe yatkın oluyor korkmayın. Siz ateş dusurucuyu verin ⅔ gün devam ederse goturursunuz tabi ateşi düşüp tekrar çıkıyorsa sürekli devam ediyorsa götürün hemen. Antibiyotik kullanınca hastalık 2 gün daha yoguasiyor sonradan geçmeye başlıyor bizde öyle oluyor