Mucizelerherzaman Ayın 13 bime gelecek olan katlanabilen küvette kullanan var mı kullanışlı mı , bebek üzerinde iken sıkıntı yaratıyor mu , file takıla biliyor mu, yeğenim olacak onun için düşündük , kullanışlı mı.
adenly Mucizelerherzaman küvet çok kullanıslı filede takılıyor. Yalnız kovası sıkıntı aniden devriliyor her yer su olabiliyor aniden😅
Bulgaristan-kizi Mucizelerherzaman 1 senedir kullanıyorum doğduğundan beri çok kullanışlı yerde kaplamıyor iyiki aldım filede aldım
Whatornot Mucizelerherzaman ben 3 aylık olduktan beridir banyoda benimle beraber yıkıyorum ilk 3 ay kullandım kova kafasına göre devrildi 2-3 defa… kocayı kesinlikle katlanır önermem 😂
Rabiayilmaz Mucizelerherzaman Ben 5 aydır bir sorun yaşamadım memnunum küvetin deliğini iyi kapatın yeterki oradan su sıza biliyor iyi kapanmazsa filesi de takıla biliyor
Funday35 Mucizelerherzaman küvetini kullanıyorum çok güzel ama kovası devriliyor en ufak harakette çok yaşadım 😂
Lina11 Mucizelerherzaman BİM’den değilde trendyoldan aldım küvet iyi ancak kovası içinde su varken kapanıyor 😅 evi iki defa su bastı 😂 birincide akıllanmadıysam demek
esraanurrr Mucizelerherzaman ben bütün seti oradan almıştım çok kullandım filesi bile iyiydi pek güvenememiştim ama sağlam çıktı. Tek sıkıntı kova dikkatli kullanmak gerek devriliyor çünkğ.
Umutaras13 Mucizelerherzaman 3 aydır kullanıyorum küveti iyiki aldım evim küçük hiç yer kaplamıyor filesini e bebekten aldım
Gnesr22 Mucizelerherzaman evet kova maşrapa ve küvet set halinde aldım çok memnunum 6-7 aydık kullanıyorum hiç sorun yaşamadım devrilmede olmuyor benimkinde
Sema____ Herkes de aynı sıkıntı sanırım bende trendyoldan aldım küvet güzel yer kaplamıyor ama bebeğim 3,5 aylık şuan içine tam oluyor biraz daha büyüğünde rahat yıkanacağını sanmıyorum ve kovası herkesinki gibi benimde açılıp yerle bir su oldu ama ben elektrikli sobanın önüne koymuştum birde ılık su olunca demek yumuşadı diye düşündüm sadece yer kaplamaması bir artı yıksa diğerleri daha iyi
ruzgrnanns_35 Mucizelerherzaman kovasına yatımdan fazla su dolduramıyorsun kaç sefer döküldü kovauı almasamda olurmuş onun haricinde küvet ve maşrapa iş görür fileli arada kullanıyorum küveti büyüdüğü için gerek olmuyor bazen ama yerde kaplamıyo
Gp26 Mucizelerherzaman kuvet cok kullanislida kovasi cok kotu aniden su devrilyr kac.kere ev.islandi kullnmyrm kovasini artik🤣