Seydasevdali Perşembe günü şehir dışından geldik o gece hastaydı biraz şurubunu verdim saat 1.5 ta yatırdım her gece 5 10 kez emmeye kalkan o gece hiç kalkmamış ve üstünü komple açmış sabaha kadar buz tutmuş sabah 10 da bi kalktık buz gibi olmuş ve ben hiç uyanmamışım😭 yanıma aldım ısıttım sonra titremeye başladı hemen hastaneye götürdük bi bok yapmadılar fitil verdiler 4 gündür su ve mamadan başka hiçbirşey yemedi ve ağlıyor ateşi bugün çıkmadı azı dişlerini çıkarıyor ama öyle bi öksürük başladı ki ciğerleri sökülüyor sanki 4 gündür 3 4 saatlik uykuyla duruyor denemediğim bişey kalmadı eşim beni suçluyor niye kalkıp bakmadın diyor 4 gündür gözüme uyku girmiyor nolur bi akıl verin çocuğu böyle olan var mı dayanamıyorum artık 😭😔
adenly Seydasevdali öncelikle çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin yavrunuza. Her ne olursa olsun insansınız yorgunluktan vucudunuz bitap düşmüş ılabilir. Kendinizi suclamayın eşiniz neden hiç bakmamıs sizi suclamayı bılıyor ama? Yavrunuz kaç aylık 6 aydan buyukse ıhlamur verin ılık ılık.
adenly Seydasevdali benımkıde ıkı haftadır hastaydı bu arada 11 aylık. Sizin yine mama şçiyormus benımkı sadece su. Anca bir iki ölçek zorla mama . Doyuyordur merak etmeyin ortalıkta salgın var btun ccuklar hasta
Seydasevdali adenly teşekkür ederim 🙏 sadece beni suçluyor 1 yaş 2 aylık ballı su verdim şimdi sabahta ıhlamur denicem
tospikk1 Tekrardan acile götürün bence daha da ilerlemeden hava falan takarlarsa rahatlar biraz ,geçmiş olsun bu arada .Eşiniz keşke sizi suçlamak yerine sizden bekledihu şeyi kendisi yapsaymış ,insanlik hali yorgun düşmüş olabilirsiniz…
Seydasevdali tospikk1 acilde hiçbirşey yapmıyorlar ki şurup fitil veriyorlar hava da zorlarsak veriyorlar
adenly Seydasevdali baby vicks var mı ondan gogsune ince bir tabaka sürün. Havluyu ütüyle ısıtıp gogsune ve sırtına koyun gece uyurken. Tabı bu sayede cok terleyecek sık sık ızerını değişin. Boylelıkle hem balgam varsa atıyır hemde oksurugu hafifliyor.
124-0779 Seydasevdali ayaklarına sırtına göğsüne hepsini aynı anda değil tabivinks sür canım öksürüğe iyi gelir bide zeytinyağ sarımsak kürü yapın sür oda iyi gelir
Edaanurum Bizde 2 3 gündür hem hırıldı hem balgam ve öksürük var öyle böyle değil götürdük acilden bronşit başlangıcı dedi kızım öksürdükçe benim canım gidiyor sanki bende gün içinde balgam sökücü ve antibiyotik kullanıyorum ayrıyeten 5 6 kez hava vermeye çalışıyorum evde bugünde sarımsak zeytin yağı sürdüm ayaklarına inşallah iyi gelir çünkü bizde sizin gibi hiç bişey yediremiyoruz ve zayıflıyor Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah geçmiş olsun