Selam kızlar. Birşey danışacağım sizlere, 7 günlük kizim var doğurduktan 3 gün sonra pediatri kontrolümüz vardı orda doktor sanırım kızımın göbek bağına bakarken azda zarar verdi çünkü eve geldik 2 gün zibini nokta nokta kan oldu,önce normal dedik ertesi günde olunca akşam hasteneye götürdük nöbetçi pediatri baktı enfeksiyon yok ama 2 gün kalsın yoğun bakımda orda pansumanı tecrübeli bir hemşire yapsın önlem olsun dedi tamm dedim ,bugün normalde çıkarmamız lazım çünkü 2 gün kalsın demişti, bugünde herşey normal enfeksiyon yok kan tahlilleri temiz ,ki zaten enfeksiyon yok diye ilk gittiğimizde söyledi önlem amaçlı kalsın dedi
Bugünde herşey normal ama göbek bağı düşsün öyle çıkaralım dedi evde hijyen açısından orda kalması daha doğru olurmuş ,hastane çok hijyenik bir ortammış gibi ,böyle bir durum yaşayan varmı? Birde herşey normalken sadece göbek bağı düşsün diye 2,3 gün daha yeni doğan yoğun ünitesinde kalması normal mi ? Uzun oldu kusuruma bakmayın, benim bi türlü kafam almıyor çünkü bu sebepten sizlere danışmak istedim belki yaşayan yada bir sağlık çalışanı arkadaşımızı olabilir diye.