tazeanneyimben Kızlar selam bebeğimin cildi banyodan sonraki günler pul pul oluyor kuruyor.bebe yağını bolca sürüyorum altını değiştirdikçe de yeniliyorum ama tekrar ediyor kuruluk bugün iyice artmış sadece göbeğinin iki yan kısımları oluyor başka yerde yok öyle bilinmedik deterjanlar da kullanmıyorum banyo suyu da çok sıcak değil acaba neden olur atopik midir(bu arada resim yükleyemiyorum nasıl yükleniyor)
Sontvbukucu tazeanneyimben anladığım kadarıyla bebeginiz atopik dermatit yani cok kuru ciltli olabilir. Doktora gösterin alerji vs baska bir durum olmadığından emin olun ona özel ürünler kullanmaniz lazim.
tazeanneyimben Kubraelifgoktas süt alerjisi teşhisi konmuştu özel mama yiyor ama son 1 buçuk aydır böyle ve ek olarak bir şeyler vermeye yeni yeni başladım vermeden önce olmuştu
tazeanneyimben Sontvbukucu evet ben de öyle düşündüm ama sadece yanlarında var başka yerinde yok en kısa sürede götüreceğim canım
Yildiz52 tazeanneyimben Daha küçükmüş ya evet cildi çok kuru olabilir doktora götürün ona göre yonlendirir krem verir size
tazeanneyimben Yildiz52 evet götüreceğim kendiliğinden yağlarla geçmesini bekledim ama geçmedi bakalım götüreceğim
Sontvbukucu tazeanneyimben benim eşim de bebeğim de atopik dermatit. Eşimin de simit dediğimiz bel bölgesi cok kuru olur kışın özellikle pul pul dökülür.
Sontvbukucu tazeanneyimben hayir tek bölgede olmaz ama özellikle bel kismi yan kol bacak gibi ve yanak gibi kuru yerlerde olur. Yani yüzünde kızarıklık gibi görünür heryerde olabilir. Başlangıçta tek bölgede görülüyor. Sizinki daha küçük. O yuzden doktora gidin başka bir sebebi yoksa ona özel kremler şampuanlar var onlari kullanmaniz gerekiyor.
Haffuse Kullandigin sampiani degistirmeyi denedin mi?… Benim kizim da alerjik bebebydi, her zaman kullandigim sampuan vicudunda minik minik noktalar yapmaya basladiginda, hipp markasina gectim, o cok daha iyi geldi
tazeanneyimben Haffuse ay olur mu öyle şey bilmem ki valla dalin kullanıyoruz sadece yanlarında var şampuandan olsa her yerinden olmaz mı
Haffuse tazeanneyimben yo heryerinde yapmaya da bilir, vicudunda terden isilikten hassaslasmis yerleri tahris edebilir… Bi degistir sampuanini istersen, hipp markasini tavsiye ederim, icerigi dalinden cok daha temiz…