mavigiller Sutlukahveeee sula sil diye sıkıştırılmış mendil var tavsiye ederim ıslak bırakmıyor ve güzel temizliyor
Cihangiriinannesii Sutlukahveeee İndirimde buldukça alıyorum ben. Doğal olduğunu iddia ediyorlar ama baya parfümlü bir kokusu var. Yine de kalınlık olarak falan baby turco, sleepy bandında güzel bir mendil
whitechocolatemochaa Sutlukahveeee kızıma aldım ama katkısız yenidoğan bilmem ne demesine rağmen hem aşırı köpüklü hemde çok parfümlü. eve kullanıyorum o yüzden
sarmaliklahana Sutlukahveeee ben kullandım. Normal. Ama bbaybturcıya göre bir tık ince ve boyutu küçük geldi bana. Alt değişimi için ideal ama. 15 aylık kızım. Hangisini indirimde bulursam onu alıyorum. Sleepy - baby turco - Pure baby
ilyestaa Boyutu güzel kalinligida iyi kaliteli ama aşırı sulu oluyor bazı paketleri ve parfüm buram buram. Ben bebeğim için değil ev için alıyorum o yüzden memnunum
sarmaliklahana Sutlukahveeee şimdi beyaz sabunlu baby turco aldım o da güzel diğerlerine göre ıslak ve büyük boyutu begendim. Ondan devam edicem sanırım 🤭💥
S_x_w Sutlukahveeee temiz içerik değil çok yoğun bir parfüm kokusu var zaten..ev için kullanıyorum bebek için asla tavsiye etmem