Marinedeniz Kizlar esimle ikinci bebisi dusunuyoruz bir kac defa denedik henuz guzel haberi alamadik acaba ne yaparsam daha cabuk bebis olur? Ilk bebegim de evlenir evlenmez hamile kaldim cok sukur ama ikinci bebis icin yaptigmiz calismalar sonuc vermiyor..
Dtfatma Marinedeniz ovülasyon testi önerebilirim yoksa bir ay inde hamile kalma şansın baya düşük canım yumurtlama günlerini bilirsen belki şansını artırabilirsin
06Glz44 Marinedeniz incir yemştim ben hamile cokmhzlı kaldm Rabbşm snada nasip etsn inşallah 🤲🏻🤲🏻 isteyen herkes hayırlır evlat nasipe tsn🤲🏻
Sdfaks Marinedeniz folik asit vitamini kullanmıştım ben sağlık ocağı da yazıyor onu deneyin bence bi de ilişki sonrası hemen ayağa kalkmayın yatın uzanın ayağınızı yukarı dikin
Marinedeniz Dtfatma insallah canim onu da aldim gecen ay denedim ilk defa yumurtlama gununde iliski olmadi esim is icin baska bir yerdeydi yumurtlamadan once iliski olmusyu o da denk gelmedi bu ay tekrar deneyecegim
06Glz44 RedFlower_ canım adrtten sonra hamile kalma sansın yüksek oluyor 2 bebegşm var ikisndede cok incir yedim geldim gttim yedim birinde yaş dgeride kurı yedim fark etmez hamilr kalma sansnı artırıyor arastarblrsnde 🤗🤲🏻
Beyzamnnt Garip gelebilir belki ama bende 2 ay hamile kalamadım. İlişki sonrası ayaklarınızı havaya kaldırın bir 10 dk o şekilde bekleyin bu şekilde hamile kaldım ben. Doktor tavsiyesi 🤣🥰
Beyzamnnt Marinedeniz yani uygulama kullanıyordum bana mesela önümüzdeki 3 gün hamile kalma şansı yüksek diyordu. Hatta araştırın cinsiyetin de bununla ilgisi var. Yumurtlamanin ilk günü ilişki olursa erkek falan gibi ☺️☺️
Balpetegii Marinedeniz folik asit başlayabilirsiniz ama yine de doktorunuza danışın derim bide yumurtlama takvimi kesinlikle faydalı bende 2.cocuk planlarina dogru yol alasim var cocugunuz kaç yasında
Marinedeniz Balpetegii doktor kontrolune gittim canim folik asit baslatti. Oglum 2 bucuk yasini gecti nisanda 3 yasinda olucak arayi cok acmadan artik ikinci bebisi istiyorum cok isteyip bekleyincede olmuyor mudur nedir “/
RedFlower_ Balpetegii üç yaşında oğlum.folik asit kendim ezcanden alabilirmiyim. Yumurtlama da adet takvimm var oeda yüksek orta gibi orası güvenir Mj ki yani doğruu mu acaba