Kızım 3 yaşında yatarak sakız çiğnemek istedi yok dediysek yok anlamıyor başladı ağlamaya bide yatacakmış üstünü örtecekmişiz . Allahım delirdi bide duş aldırdım sıcak olsun üşümesin diye tulum giydirdim ağladıkça terledi. Çıkardım bu sefer neden çıkardın diye başladı ağlamaya babası kızdı odana git ağla diye birde dikleniyor görmeniz lazım sinirleniyorum diyo .neyse uykum geldi dedi bu sefer tulum için ağladı soydum öyle giydirdim çorabı neden çıkardın diye ağladı . Başka zaman çorapkasındırıyor diye giymek istemeyen kız giycem diye ağlamaya başladı. Ama bu yaklaşık 1 saattir idddalaşa iddialaşa ağlıyor. En sonunda babası geldi poposuna vurdu yat çabuk uyu diye git diya bağırmaya başladı bağırdıkça bogsxları şişecek diye ödüm kopuyor. Bende ayaklarına ayaklarına vurdum giy bakalım diye bende başladım ağlamaya. Ben neden ağlıyormuşum sen ağlama diyo bana uyut dedi uyuttum şimdi iç çeke çeke uyuyor ben böyle bsey yaşamadım film gibiydi neye uğradığıma şaşırdımmm:( bide ilk defa yaşıyorum böyle baey ve ilk defa vurdum ayağına üzüldüm de gidip gidip bakıyorum. 😢