Larissa_19 Kiz bebegim 10 temmuza kadar dogar demisti dr 27 haziranda dogdu bakabilirmisiniz rica etsem
Deletedmom322 Bsrumt55 ay bana da bakar mısınız tahmini doğum tarihi 16 temmuz doğdum günü 17 temmuz erkek
Senem0505 Bsrumt55 Bana da bakın lütfen tahmini doğum tarihi 10 ağustos doğduğu tarih 2 ağustos emmiyor emen çocuk avaz avaz ağlıyor görünce ve huysuz hep ağlıyor
Egem Ne zaman isterseniz egeninannesiyim Instagram adresinden bana msj atın. Ataklara bakalım. Sürekli bakıyorum ben ordaki arkadaşlara zaten.
Cihangir_Oznur Egem banada bakar mısınız erkek bebek tahmini doğum tarihi 27 Ağustos doğduğu tarih 7 Ağustos
Deletedmom0380 Egem lütfen bana da bi bakar mısınız öyle keskin huy değiştirdi ki uykuyu unuttum sütüm azaldı hepten. 13.07.2019 Doğum tarihi hesapta 28.08.2019 du erkek bebek
Mrvumt Bsrumt55 teşekkür ederim peki uygulamanın adı nedir nekdr ücreti ? Birde bn de 28 günlük anneyim beklenen dogum tarihi 27 agustostu ama 5 eylülde dogdu oğlum.bizim atak haftalarıyla ilgili bilgi verebilirmisinz merak ettim bende ne durumdayız die
balamir_ Bsrumt55 bana da bakar mısınız rica etsem? 17 agustos 2019 dogum tarihi. beklenen 29 agustos kız
cantan Bsrumt55 rica ediyorum nasıl yapıldığını söyler misiniz . Benim de kızım 16 Aralık 2018 doğumlu beklenen 18 idi
Hilal94 Bsrumt55 banada bakabilirmisiniz rica etsem 5 Ağustos doğması gereken tarih 29 Temmuz da doğdu bugün çok huysuzlandı
Vildann30 Çok uzun değil mi bu hergün ağlayacağı anlamına mı geliyor 🤦 çok zor gerçekten teşekkürler bilgi için.