Rahimeeee Dudağımda uçuk cıktı bebegm 4 aylık farkına varmadan onu defalarca öptüm çok korkuyorum acaba bişey olur mu az önce dalinle yüzünü yıkadım ınsallh bişey olmaz 😔😔
Semrakrhn38 Rahimeeee olmaz insallah annem derdi.hep ucuk iyi olmaz die opmeyin ya ellerini ayaklarini opun siz opunce baskalarida gorup.opmek isticek bn sirf baskalrida opmesin die bn bile opmuyorm
biryavuzkusu Rahimeeee olmaz olmaz inşallah aklınıza getirip canınızı üzmeyin bende öyle öptüm bir kaç defa şükür birşey olmadı ama tabi siz yinede dikkat edin bundan sonra
Derinsmomm Rahimeeee canım uçuk sulu ise , tehlikeliymiş. Ama ucuk sulu değilse eger yani dısında akıntı vs yoksa bisey olmazmış. Korkma allahın izniyle bisey olmaz. İlk 40 gün daha önemliymis.
Rahimeeee Semrakrhn38 valla öyle çok korkuyorum içim içimi yiyor şimdi uyuyor bebişim çok vicdan azabı çekiyorum ya bişey olur sa diye internetten baktım çok kötü şeyler yazıyor😔
Rahimeeee biryavuzkusu ınsallh cabm dusuncesi bile insanı ürktüyor ilk bebeğim bi anda unutmuştum öylece çok kez öptüm😑
Defnem20 Derinsmomm Canım bugün yeğenim kızımı öptü uçuk varmış ondan da ama kırmızılık var sertlik var ucu var da daha tam yayılmamış bir şey olacak diye çok kötüyüm ya bit şey olur mu