Mero0303 NmalkoC acaba alerjik durumu var mı benim bebektende süphelendiler alerjik mi diye aşırı gazlı cünkü belkide var alerjisi ama bulamadım ben 18 aylık baya büyük cünkü gaz icin Allah kolaylık versin cok zor gaz
NmalkoC Mero0303 her gıdayı denryerek veriyorım acaba bumu gaz yaptı diye bikaç gün vermiyorum doktorada gittik bunun için fakat herhangi bir alerjiside yok bazı geceler cok rahat geciyor bazı geceler felaket
Tuanaveannesi Mero0303 alerji için herhangi bir şey yapıldı mı test vs.. bizden de şüphelendiler şuan süt diyeti yapıyorum ve inanılmaz zorlanıyorum
Tuanaveannesi Mero0303 ağladığında huysuzlandığında meme vermeye çalıştığımda benim de almıyordu. Sakinleşmeden vermemeye çalışın bence. Evet bu atak 2. Ay atağına göre daha kısa ve daha kolay geçiyormuş. Bu yüzden adı yumuşak geçişler. (Harika haftalar kitabına göre) Azıcık sabır 19. Haftaya kadar atak yok nasılsa 😂
Mero0303 Tuanaveannesi yapildı süt ve yumurtaya fakat negatif cikti bebek kucuk negatif olabilir dikkat et yediklerine dedi doktor gercektende süt ve süt urunleri tuketince cok aglıyor fırınlanmıs ve pismis süt urunleri yiyorum bende cok zorlanıyorum cunku pilavda tereyagi kekin icinde süt gibi 7 aylık olana kadar kanda tam net sonuc vermiyormus eger alerji hafifse 2 yasa kadarda cikmayabiliyormus sabırla oluruna bıraktım hatta bazen et ve tavuk yedigimdede cok aglıyor
Tuanaveannesi Mero0303 malesef tüm bu saydıklarınızı paketli gıdaları biz de hayatımızdan çıkardık, bugün diyetin 16. Günü şikayetlerimiz azaldı mı, şuan için hayır net sonuç alamayacağımız için doktor 4. Aydan önce yapamayız dedi bana da
NmalkoC Mero0303 ay inşallah ya Allah hepimize kolaylık versin valla gaz kaka hayatta en çok beklediğim şeyler oldu artık 😄
Mero0303 NmalkoC evet bende bebegin kakasını inceleye inceleye bir hal aldım bugün yaptı kaç tane yaptı annelik gercekten zor
Mero0303 Tuanaveannesi benimde bitmedi ilk sut ve sut urunleri yumurta denedim sonra et tavuk domates kuruyemis sirayla birer hafta denedim degisen birsey olmayinca eti ve tavugu actım sut ve sut urunlerinide dedigim gibi firinlanmis yiyorum kuruyemis hala tuketmiyorum paketli gidada tuketmiyorum eger birseye alerjisi varsada ne yazik ki bulamadim insallah bebeklerimiz tez vakitte iyilesir
Mero0303 Tuanaveannesi birde doktorum eger alerjisi olan ürünü bulduysan 1 haftada bebekte rahatlama olur ona göre dene demisti