Ilknur_alya İyi akşamlar arkadaşlar Kuzum 68 günlük sütüm yetmiyor mama alması lazım ama bir türlü biberona alıştıramıyorum aç bıraktım olmadı zorladım olmadı biberon başlığı değiştirdim olmadı bir fikri olan varmı
Betelgeuse_ Ilknur_alya uykusunda verin alisir zamanla. Hatta emzik tutarsa daha kolay biberonu kabul etmesi. Agzinda emzikle uyutup onu cekip biberon verin. Bu arada ne kadar sık emzirirseniz o kadar sutunuz artar
Asligcl45 Ilknur_alya benim bebeğimde kesinlikle biberon tutmuyordu işe başlayınca annem bakacaktı hem kaşık biberon hem acenten biberonu aldım şükür aventinkini tuttu kesinlikle bi deneyin derim
Ilknur_alya Enjektörlü deniyorum normal kaşıkla da veriyorum onlarla bile verirken çok ağlıyor anne sütünden başka birşey alırken çok sıkıntı yaşıyorum
Mrvaydn_ Ilknur_alya benim kızım da öyleydi 1hafta zorladım uğraştım şimdi acıkınca veriyorum lıkır lıkır içiyor avent biberonla başka biberon almadı
Ilknur_alya Lancinoh aldım onu biraz tuttu ama bugün aşı yaptırdım çok ağlıyor diye ısrar edemedim çok teşekkür ediyorum hepinize