Aysegulkbs İstanbul da Özelde Bildiğiniz İmomoloji Ve Alerji Doktoru Varmı Devletten Sıra Yok Alamadım Özelde yaptıran varsa doktor ve fiyat bilgisi alabilir miyim acaba
bglm Aysegulkbs kız kardesım oglunu goturuyor 4 yaşına gırecek mayısda.. Özel alerjı Dr goturyor muayne bın TL olmuş Dr ısım ogrenmemı ıstersenız konusabılırım sızın ıcın
aselliyam23 Aysegulkbs devlette sıra bı yana ilerleme yok canım biz 19 aydır hiç bı şekilde yol katedemedik bende şuan özele götürmeyi düşünüyorum iyi bi doktor bulursam İstanbul alerji çok öneriliyor olmadı oraya giturucem bende
Deletedmom_33 Aysegulkbs yani Pendik medipolde var galiba doktorumuz burda da yaptırabilirsintesti ama biraz yüksek tutar demişti 4-5 ay önce
huzunkovankusu Aysegulkbs Prof Dr Reha Cengizlier bu işi çok iyi yapıyor. Ama 1600 TL olmuş muayenesi 😔 Mahmut Doğru da iyidir.
Htctrgyblg Aysegulkbs merhaba acıbadem altunizade de serhat bey var. Tavsiye ederim. Bazen Maslak şubede de oluyordu sanırım. Ama bayagadir gitmiyorum. Ucretler nedir inanın hiç fikrim yok. Ama arasanız acıbadem i fiyatı soylerler diye düşünüyorum.
bglm Aysegulkbs mahmut doğru atasehırdeymıs bırı daha bu Dr tavsiye etmıs sıze yorumlarda gördüm azınce kardesımde olgunu mahmut doğru ya goturuyor muayne bin TL demıstı küçükbakkoy atasehırdeymıs yerı