Nurumay Hanımlar kızım 5ay 7 günlük artık dayanılacak gibi değil resmen çığlık çığlığa bağırıyor bugün gündüz neredeyse hiç uyumadı uyutacagim zaman da bağıra bağıra zorla uyudu gazı yok karnı tok aklıma tek gelen diş mi acaba bu kadar erken diş çıkar mı
Nurumay Damağı beyazlamış doktor jel verdi istersen kullan dedi etrafımdakiler kullanma kendi çıksın falan diyor ne yapacağımı bilemedim sizler kullanmış mıydınız jel
ikizannesi4242 Kızım 5 ay 10 günlük sürekli ağlıyor sürekli elleri ağzında salyası akıyor tükürük çok fazla damağı beyazlamış. Beşiğe koyunca ağlama krizine giriyor çocuk napacağımı bilmiyorum
Nurumay ikizannesi4242 benimki de öyle hamakta salliyordum şimdi onu da istemiyor kucağımda uyuyor resmen ah gazı bitince rahatlarsın dediler şimdi de diş derdi çıktı 🤦
bglm Nurumay 4. Ayında kızımın ilk dişi cıkmıstı damak şişmi agzından su akıyormu ateş varmı belırtıler
Nurumay bglm ağzı çok akıyor vücudunda ateş yok ama sanki kafası vücuduna göre sıcak damaklari beyaz ama onun dışında damakta kabarma falan yok
Damla29 Nurumay cıkar tabi 4 aylık bile cıkan var 5.ayında bi atak oluyor bebelerde oda üzerine tuzu biberi olmuştur