Merve_ada71 Seherbilgic sizin gozunuze güzel gözükecek diye ne gerek var ya ilerde buyuyunce yaptırsın küpenin neyine alisamiycak büyüyünce kendi heves etmesi daha tatlı olmaz mı
Birdunyabircennetannesi Seherbilgic İşte sus için can yakmak ne kadar mantıklı geliyor peki? Neyse daha fazla konuşmayım en iyisi. Siz bilirsiniz
Seherbilgic Birdunyabircennetannesi büyüdüğünde istediğinde canı yanacak ve bunu hatırlayacak küçükken yapmak daha mantıklı geliyor bana
Zara1 Seherbilgic valla ben dokuz aylıkken deldırdım çok şükür de hıc ağlamadı farkına bıle varmadı kız çocuğu yanı ıllakı deldırecek ılerde su an küçük çok oynamaz dıye geçen hafta deldık bız babasıyla
Tatlican Seherbilgic Hayir anlik agladi hemen sustu sonrasındada agri kızarıklık gibi hic birsey olmadi 1ay sonra altin küpelerini taktim
Seherbilgic Tatlican kontrolleri yaptıktan sonra ve temiz tuttuktan sonra sorun olmayacağını düşünüyorum bende 🙏🏻
Hafsahuma6-1 Seherbilgic 9 aylıkken deldirdim hiç bir şekilde rahatsız olmadı kulağı ile filan da oynamadı yokmuş gibi rahattık çok şükür
Tatlican Seherbilgic Hic bir sey yapmadim canm krem bile surmedik kimisinin teni hassas olursa onu bilemem tabi
Merve_ada71 Seherbilgic ay Allah aşkına buyunce kendi heves etsin yarın bir gün dış cikarticak hasta oluck kulağını cekistiricek çeker yolar her şeyi geçti yere. Düşse Allah esirgesin ağzına atar bu riskleri şahsen göze alamam ne kadar dikkat edilirse edilsin isterseniz gözünüzün önünden ayirmayim bazı şeyler anlı oluyor
baykuskiz_ Seherbilgic yani hos buluyorsunuz diye kucuk cocugun kulagini deldirmek ne kadar dogru acaba. Sunu dusundunuz mu peki elini surekli oraya goturebilir cekistirebilir kulagina zarar verebilir gece uyurken boğazına kacabilir bu ihtimallerde var. Kulak deldirirken can cok fazla acimiyor merak etmeyin. Akli erdiği zaman yaptirirsaniz daha iyi olur bence. Ama tabi tercih sizin
Minikkizimm Seherbilgic 5 buçuk aylikken deldirdim. Bi kulaginda anlamadi bile 2. De de tabanca sesinden korkup biraz ağladi sustu snra. Ben seviyorum kiz cocuklarinda küpeyi. Aklı erince canı acıyacaktı eger istemezse ķupe buyudugunde takmayabilir. Ama kizimda şuan cok seviyor kupelerini 25 aylik oldu cokta yakisiyor bence 😊
gigi6 Ben bu konuda karari kendisine birakmak istiyorum acikcasi. Ben de cok istiyorum kupesi olmasini vs ama buyudugunde kendi bunu talep etmeyebilir o yuzden onun kendi bedenine saygi duyarak, akli erip kulagini deldirmek isteyene kadar deldirmeyecegim.
Blablas Seherbilgic ben kendisi istemezse hiç deldirmeyi düşünmüyordum o yüzden acele etmedim de zaten acirsa da anlık acıyor orda da sprey sıkıyorlar öyle çok aklında kalacak bir şey olmadı. Gece bir daha krem sürün dediler bitti gitti ☺️ .