Lina11 Delivery yaa kıyamıyorum da ilgi çekmeye çalışıyor 😂 ilgileniyorum ilgilendikçe de daha çok yapıyor 😂😂
Lina11 1mormandalina valla motive oluyum diye açtım postu ama yok 😂 çığlıklar tükürükler havada uçuşuyor 😅😂
Irmakmelegim Lina11 o çığlık bagirmalar 17 aylik tan sesleniyorum hiç bitmiyor desibel artarak geri geliyor ne yzkku kziim her istemediği kizdigi yaramzliktq basıyor cigligi
1mormandalina Lina11 asddhdj bunları bütün anneler yaşıyor büyüdükçe dert de çogalıyor sen temiz tükürükten şikayet ediyorsun ben 5 ögün yemekli tükürük görüyorum elim yüzüm üstüm hep yemek ne kadar daha motive edebilirim🤣🤣🤣
Lina11 1mormandalina yok ya tükürükten rahatsız olmuyorum 😅 aksine o çok hoşuma gidiyor püü püüü diye geziyor 😂😂 tek sıkıntı çığlıklar
Esleminannsi029222 Benim kızım 3 buçuk aylık yalandan ağlama huyu var aglamiyorda öyle bağırıyor artık ilerleyen zamanlarda ne olur onu hiç bilmiyorum
Minnakordek Lina11 perdenin arkasına girme fantazisi var bu ara evde turlayip perde perde geziyoruz 🤣
ikierkekannesiii Lina11 aman alışmasın valalha çok kötü bir durum Rabbim düşmanımin başına bile vermesin