Mutlu34 5.aya yeni girdik ama dogdugundan beri hep az yiyor zaten anne karninda beslenemedigi icin cok zayif dogdu ustune de kilo verdi ve bir turlu toparlanmiyor.anne sutu ve mama takviye gittik hep ama bebegim mamayi hic sevmedi zaten meme istio ama oda azicik emip birakiyor uyuduktan sonra mama vermeyi denedim kac kez neredeyse heryolu denedim ama yemiyor birturlu ve bende bi anne olarak cok endiseleniyorum suanda kilosu 6300 falan 400 gr almis bizim gibi olan varmi yada bi sekilde cozum onerisi olan ?
Leylaturkel Mutlu34 beslenme sondası diye bişi var onu dene canım ben aldım bugün bi defa denedim işe yaradı fiyatı 1 tl falan
Meray Benimki de 5 ayında 6,5 kilo falandı ama sadece anne sütü alıyordu mamayı değiştirip deneyin kilosu çok düşük değil bence yine de doktoruyla görüşün. Sağlıklıysa kilosuna takılmayın
Mutlu34 Meray onuda denedik en cok aptamili sevdi onda devam ediyoruz bakalim ek gidayi severse en azindan ilerisi icin icim rahatlicak 🙏
Meray Mutlu34 umarım sever strese sokma kendini bebekler anneleri ne hissederse onu hissediyorlar sen ne kadar sakin olursan o da o kadar iştahlı olur inşallah
Mutlu34 Leylaturkel internetten baktim simdi evet olabilir eczanelerde satiliyormu birde kac cc icti sizinki ay isaallah olur 🙏
Leylaturkel Mutlu34 yok medikallerde var ama 5 yada 6 numara al ben dememek için 60 verdim içti üstüne emzirdim inşallah canım bol şans 🤗