aysetunckilicfirat Anneler iyi akşamlar. Bir sorunum var tecrübeli ve bilgili annelerden yardım istiyorum. Bebeğim 1 aylık ve ağzı boş kalsın istemeyen bir bebek, emmeye başladığında mutlaka 20 dakika emerdi doyduğu vakit bile hiç istemediğim halde doktor tavsiyesiyke emzik veriyorum öyle rahatlıyor. Sadece anne sütü alıyor. Hem emiyor hem de tam emmediğini düşündüğüm vakit gün içerisinde sağıp veriyorum. Ama son birkaç gündür emzirmeye kalktığımda özellikle sağ göğsümde sanki zehir veriyormuşum gibi kızarana kadar ağlıyor kendini sıkıyor. Sürekli gazını çıkarıyorum, altını temiz tutuyorum. Çok korkuyorum acaba meme reddi mi yaşıyoruz? Yardımlarınızı bekliyorum.
asel_asya61 aysetunckilicfirat benim kızım da emmeyi çok seviyor ve genelde memede uyuya kalıyor ama çoğu zaman emerken birkaç saniye ağlıyor sonra tekrar memeye saldırıyor ama gaz sancısından oluyor. Sizin de öyledir büyük ihtimal
Gurbettebianne aysetunckilicfirat büyük ihtimal gazı vardır canım hala . Memede kavga ederler memeyle gazdan
Aeliffg aysetunckilicfirat emzikten olabilir bizde aynısını yaşamaştık bende emmek istemediği zaman emziği ağzımdan çıkarıyordum hemen göğsümü tuttruyordm o ara alıyordu
ErtugrulAnnesii aysetunckilicfirat gazdan yapıyodur sürekli emmek istemesi de gazdan emdikçe rahatlıyorlar
aysetunckilicfirat ErtugrulAnnesii Gurbettebianne [bilinmeyen] Emine-tekn asel_asya61 Ortak cevap gaz üzerine olduğu için gazını kesmeye yönelik çalışmaya başladım kızlar. Üstten gazını çıkartıp gaz masajıyla da kaka yapmasını sağlamaya başladım. Teşekkür ederim bugün daha iyiyiz çok sağolun 😊😍
aysetunckilicfirat betul Emme refleksini doyduğu vakit emzikle tatmin edin demişti doktoru, diğer türlü ellerini yada yeleğinin ucunu falan emmeye çalışıyor canım 🤦♀️
aysetunckilicfirat Aeliffg Emziği de basta sadece kriz anlarında diye vermeye başlamıştım ama ağzı hiç boş kalsın istemiyor
Beren aysetunckilicfirat canim yatarak emmeyi denedinmi benim kziim kucakta zor emiyor kafasini cekiyor surekli bazi gunler kucakta hic emmiyor bile kendim yan yatiyorum onuda yatiriyorum oyle emziriyorum gayet rahat emiyor ozmn kafasini cekmeden
aysetunckilicfirat Beren Hiç denemedim canım ne yalan söyleyim beceremem diye hiç kalkışmadım yatarak emzirmeye 🤷♀️
betul canim benim bebegimde surekli eli agzinda face kullaniyorsan emzirme akedemisi diye bir grup var bu turlu sorunlara cozum buluyorlar biz biraktik emzigi daha guzel emmeye basladi