elifinannesi95 Merhaba hanımlar aile desteğine başvuru yaptığımda doğalgazada başvuru yapmıştım demin baktım elimin e. Devletinde bu şekilde yazıyor  bir eliktirik tek yazıyor doğalgaz yardımına bakıyorum kabul edilmiş ama durum devam ediyor yazıyor anlamdım aydınlatırmısınız bide elektrik eşimin üstüne eşim mi ödicek ben mi nasıl olacak
Herneyse_00 elifinannesi95 doğal gaz hakkında bilgim yok fakat elektirk de benkm eşimin üstüne çıktı gittiğim de ise eşimin odeyebilecegini söylediler oda e devletten ödüyor hiç pttye gitmeden
Cihangiriinannesii elifinannesi95 Elektrikte doğalgazda eşimin üstüne çıktı o yüzden eşim odeyebiliyor ama biz netten ödüyoruz zaten
elifinannesi95 Cihangiriinannesii doğal çıkmış yazıyor bu ay yatması lazımdı ama elektrik tek görünüyor doğalgaz için durum devam ediyor yazıyor anlamdım
Cihangiriinannesii elifinannesi95 Dogalgazlar 2 ay once yattı yeni kabul edilenler ne zaman yatar onu bilemiyorum. Ödemeniz hazırdır yazması lazım yatmış olmasi için
Ozlemdolugan Cihangiriinannesii doğalgaz ödemeleri nasıl oluyor o ay kendimiz yatırdıysak diğer ayı yardımdan yatırabiliyor muyuz yoksa belli süre içinde yatırmamız mı lazım