yookkdahaneler Kızlar 2 oldu 2 defa yazıldım toplam 14 seans girdim ama iç bölge ve iç bacağa doğrusu bitmiyor napacağım bunları neyle alacağım artık siz napıyorsunuz kalanları
Milamoms yookkdahaneler benimde bikini bitmiyor dudak kısmı hep çıkıyor afedersin iğneli epilasyonla biter dediler ondan da çok korkuyorum
Terazianne06 Milamoms iğneli epilasyon ile oraya dayanamazsın. Orası da kalsın ya . Birkaç ayda bir lazer yaptır kullan öyle . İğneli işkence ben yaptırdım genitalin hele bir de dudak kısmına yaptırdığımı düşünemiyorum . Gaza gelmeyin aman
fatma_6141 Milamoms ben yer yerime iğneli yaptım bitti lazer bitirmiyor tüyleri uyutuyor bir zaman sonrar tekrar cıkıyor
fatma_6141 Milamoms cok acımıyor getinalde emla kullandım hic hissetmedim diyer yerlerde sinek ısırıgı gibi özellikle kol bacam meme ucu acımıyor iç bacak belki bir tık acıyordur ama insan sonucu gorunce katlanıyor
Milamoms Terazianne06 ay ben alexse dayanamıyorum igneliyi lazer yaptirdigim yerde önerdi ama hiç cesaret edemiyorum
Terazianne06 Milamoms valla bakma sen onlara dakika usulü para ödeniyor ve uzun sürede bitiyor . Ama acısı acayip yani . Hiç girme o işe derim samimi söylüyorum 😂😂