H12345 Kızlar karnabaharı hiç kızartmadım Yumurtalı baharatlı falan kızartıyorlar ya tadı nasıl acaba akşam yemeği olarak yenır mı Sadece sulu yemegını yaptım hep bılenler yazsın
Deletedmom_79 H12345 aşşşşırı güzel yemeğini ypmayı unutursunuz. Sarımsak tüketebiliyorsanız sarımsaklı yoğurtla naaaaammm🤌🏻🤌🏻
H12345 Hande-ege bır çok tarıfı var sanırım ben sadece yemegını yaptım hep kızartmasını gördüm canım çekti ☺️
BebekC Üzerine de sarmısaklı yoğurtla nefis oluyor. Ben bi de karnabahar mantısı yapmıyorum o da çok lezzetli oluyor tavsiye ederim.
H12345 BebekC hıc denemedim başka şeyler canımsın Bı ara hep kızartmasını gördüm de denemek ıstıyorım bende
H12345 Deletedmom_79 tarıfınız varda yazar mısınız Sadece yumurtalı baharatlı sosa bulayıp kızgın yağda kızartacağım değil mı
YigitK H12345 yumurtalı denemedim hiç. Annem haşlayıp mısır ununa bulayıp sonra kızartırdı çokkkk beğeniyorum ben öyle 👍🏻
Mucizemsin21 H12345 yumurtalı sevmiyorum ama sadece tuzlayıp patates gibi kızartıyorum patatesle berabaer çookda severim😋
Ezogelin_n H12345 çok güzel oluyor ama önce biraz haşlıyorum hatta bugün yaptığım karışık kızartmamda oda var üstüne sarımsaklı yoğurtla güzel oluyor
Yaren H12345 kızartması yoğurt vs çok güzel oluyor ama tek yemek olarak olmaz sanırım ben kahvaltı hazırlıyorum bazı akşamlar evde çok olmadığımız için kahvaltı özlüyoruz o zamanlar yapiyorum
H12345 Yaren aynen bende kahvaltı tarzı hazırlayıp yıyelım dıyorum ama hep görüyorum hıcç kızartmadım denemk ıstıyorum
Deletedmom_79 H12345 en ideal tarif bunu önerirm🤌🏻 https://www.nefisyemektarifleri.com/karnabahar-kizartmasi-tarifi/nyt-amp/
Ezogelin_n H12345 hafif yumuşayana kadar suda haşlıyorum ben bugün soslamadan kizarttim eşim öyle sevdiği için yaptığım zamanlar biraz süt un isterseniz mısır unu da olur bir yumurta kırıp tuz atıp bulayıp kızartıyordum
Mucizemsin21 H12345 oluyo kimiside haşlayıp kızartıyor ama ben hiçbirini yapmadan doğrayıp tuzlayıp patates gibi kızartıyorum yanınada patates kızartıyorum kızartılmış hali fırın ve haşlamasından on kat güzel😍
BebekC H12345 mantısı da çok basit oluyor. Minik minik doğrayıp yağda kaçırıyorsunuz. Üzerine sarmısaklı yoğurt onun üstüne de kıymalı sos. Mis. 😋