joyfulmom Hangi marka,kaç numara kullanıyorsunuz ve nereden alıyorsunuz? Fiyatlar çok artmış daha uygun alınabilecek bir yer arıyorum 🙄
benkosarim joyfulmom Hepsiburada da ikinci 1 TL kampanyası oluyor oradan denk geldikçe alıp stokluyorum yada e bebekten amazondan bazen indirimli oluyor
Satiyeakinci joyfulmom migrostan aliyorum. Sleepy 3 numara kullaniyoruz. 2. Sine %50 indirim oluyordu. Simdi devam eder mi bilmiyorum valla
Deletedmom_62 joyfulmom ben tek tek deniyorum a 101 in beyinde karar kalmıştım ama 90 tanesi 140 liraya bebem natürel gelmiş şoka onu aldım gayet memnun kaldım 100 lü 189 tlnye molfix gelmiş onu da aldım ikisini kullanıyorum şimdi. Artık böyle büyük paket alicam sanki daha uyguna geliyor gibi
joyfulmom benkosarim ikincisi 1₺ kampanyasinda bazen ikincinin ücreti de alınıyor gibi yüksek oluyor 🙄 doğru düzgün bir kampanya indirim bulup alamıyorum 🤦
edosvebebisi joyfulmom ikinci paketle birlikte 3 numara bezlerin tanesi 1.5 tl ye denk geliyor markette 3.25 e denk geliyor
livanurvealpinannesi61 joyfulmom ben 2.si 1 TL kampanyasından ıslak mendil aldım normalde 24 tane ıslak mendil 500 TL falan ben 72 paket aldım 500 60 TL civarı ödedi eşim. Ama bez olarak molfix 5 kullanıyorum trendyol yada hepsi buradadan alıyorum 156 tane 5 numara 360 TL falandı.
Mdmr Deletedmom_39 canbebe kalıpları nasıl canım? Sleepy gibi küçük mü yoksa prima molfix gibi normal mi?
biranneebirbeek11 joyfulmom a101e Baby turco geliyor . Baby turco 72li 140 TL. Şoka da hem Baby turco ve sleepy geliyor 96li 165 TL. Heryerden daha uyguna almış oluyorum 🌺
Bugleminannesii biranneebirbeek11 kaç no önemli olan bu no büyüdükçe phalaniyo no yazarsanız bizde bilgilenmis oluruz
Beraninannesii joyfulmom Hepsi buradadan yeni hesap açınca 50₺ kupon veriyor eşim bütün iş arkadaşlarına yeni hesap açıp oradan alıyor .😂
hogwarts joyfulmom anpa diye bir market var ordan alıyoruz baby turco 4 numara 96 lı 140 tl yedi sanırım eşim alıyor ya 140 ya 160
edabolukbasi joyfulmom hamile olduğumu öğrendiğimde hepsiburadadan baby turco almıştım 200 lü sonra babam e bebekten prima aldı fiyatları bilmiyorum
Ahmthn joyfulmom sürekli takip ediyorum hb trendyol Amazon e bebek en uygun neresi gelirse ya da anlık indirimlerle alıyorum hatta cimri uygulamasını indir ordan d takip edebilirsin