Nurcan0 Merhaba anneler. 28 aralıkta normal doğumla bebeğimi doğurdum. 10 a yakın dikişlerim vardı. Pansuman yaparken çok ağrıyor ve sürekli kaşınıyor. Pansuman yapmasam ne olur ya da yapmalıyım?
Kuzeysmommmmm Nurcan0 çok ağrıması normal değil ama kaşıntı biraz oluyor. Umarım enfeksiyon kapmamıştır. Pansuman nasıl yapıyorsunuz? Ben 2 hafta baticon sıkmıştım sadece ve ılık su ile yıkamıştım
Nurrr97 Nurcan0 ben hiç yapmadım çünkü dikişim çoktu canım acıyordu. Sadece 2 3 gün sonra doktorun verdiği bi merhem vardı onu kullandım kendı kendıne geçti
Caglarass Nurcan0 Ben 2 doğumumda da hiç pansuman yapmadım. Doktorum sadece antibiyotikle ağrı kesici vermişti onları kullanıyodum 🤷
Serapileinci Nurcan0 Bende dikişliydim ama hiç dokunmadım çok korkuyodum zaten 😂 otururken böyle batıyo gibi oluyodu sonradan geçti artık hiç ben bişey sürmedim zaten kontrole çağırıyorlar orada bakıyorlar
Nurcan0 Kuzeysmommmmm bende baricon kullanıyorum. Pamuğa biraz döküp uyguluyorum sonrada kurutuyorum. Doktor yıka vs. Demedi pansuman kuru kalsın dedi sadece
Kuzeysmommmmm Nurcan0 baticonun böyle ince uçlu olanları var sıkınca yıkıyomulsun gibi taharet gibi yapıyodum çok şükür 15 güne kalmadan iyileşti
35lavanta Benim doktorum sadece 10 gün ilaçlı bir su vermişti gazlı beze döküp 10 dakika bekletip çıkartıyodum o yeterli başka birşey kullanma idrarınla daha çabuk iyileşir demişti 🤷🏻♀️
Nurcan0 Caglarass banada sadece pansuman ve ağrı kesici verdi ama pansuman yaparken canım acıyor kaşınıyor yapmak istemiyorum
Bebikciikkk Nurcan0 bana da doktorum baticon ve merhem vermişti ben iltihap kapmasından dikişlerin açılmasından çok korktuğum için çok dikkatli ve temiz baktım çok şükür hemen iyileşti