Deryaa4319 Arada bakıyor ellerine ama uzun değil 8 aylık bi tanıdığımda otizim belirtisi bu dedi ama oğlum gözüme bakıyor oyuncaklarını takip ediyor tepkileri normal geliyor bana sizin çocuklarınızda bakıyor mu arada ellerine
AlyaMerveMina Deryaa4319 bnmkıde parmakları abakıyor aklıma huc otızmgelmedi :) 6 aylk parmaklarını incelıyor sevıyor bıde ısmını seslenınce anında bakıyor dışardan ses gelsn o tarafa yonelıyof bunları yapmazsa bence otizm olabılır
Balannesi Deryaa4319 En büyük keşifleri elleri hiç böyle şeyleri duymayın insanlar bayılıyor felaket konuşmalarına 😊
1ogrencianne Deryaa4319 Benim oğlum daha küçük ama yeğenim ellerine bakardı. Asıl bakması iyi bi şey parmaklarını keşfediyor. Onları kullanmayı öğreniyor. Yapmaması kötü bence.
Deryaa4319 AlyaMerveMina benim oğlan da ismini söyleyince bakıyor ay sinir oluyorum şöyle felaket tellalı insanlara Portakal beni de korkutuyorlar işte
Deryaa4319 AlyaMerveMina benim oğlan da ismini söyleyince bakıyor ay sinir oluyorum şöyle felaket tellalı insanlara