Sedaliz Arkadaşlar ac biliyorum yok tutmuyor memeyi,tek başımayım bı de ,öyle bir agliyorki parmağını bir hisimla emerek ,güç bela bı kolumda onu tutarak süt sagdim verdim ,azcik içti uyudu ,bu neymiş böyle nasıl yendiniz meme reddini yardım lutfennn
gul_me_0 Sedaliz benim oğlumda bir aydır böyle memeye çok düşkündü şuan zorla veriyorum oda çığlık kıyamet kopuyor 1 dakika bile emmeden bırakıyor kendini geri atıyor kolik bi bebekti şimdide böyle olması çok yoruluyorum ama canı sağolsun geçer inşallah şuan 5 aylık oldu ama daha devam ediyor memeyi bırakıcak diye korkuyorum artık ☹️
Kahvelianneee Sedaliz sakin ol annesi geçecek 🙏🏻 ayakta emzirmeyi denedin mi? Bende ⅘ kere meme reddi yaşadım her seferinde işe yaradı. Ayaktayken bebeğini kucağına al emzirir pozisyonda ve hafif tempolu yürü. Ama memeyi ağzına verme sen hareket halindeyken dikkati dağılacak ve kendi memeyi bulup emmeye başlayacaktır. Ağzına yakın olsun yani 🙏🏻 ağzına aldıktan sonra 1 dk yürümeye devam et ve yavaş yavaş otur. Eğer ağlarsa yine kalk aynı şeyi yap bunu tekrarla. Bir iki denemede işe yarar diye düşünüyorum 🙏🏻 sürekli ayakta emzirme ama bu sefer ona alışmasın bıcırık🥰hemen dene ve yaz merak ettim işe yarar umarım
Sedaliz Kahvelianneee evet bunu hep duydum nasıl yapıyorlar diye merak ediyordum çok teşekkürler denicem mutlaka