uyusundabuyusunn Kızlar ela göz neye benziyor tam olarak. Çevremde açık kahve gözlere ela diyorlar ela gözlerde yeşile benzeyen bir renk olmuyor mu ? Ela gözlüler açıklasın bana bi 🙄😄 Bana göre ela budur
TugceArslan uyusundabuyusunn Benm gözüm de ela. Ortası açık kahverengi, sarı gibi. Çevresi yeşil dışa doğru.
merkursavascisi_06 uyusundabuyusunn bu elaysa yeşil nasıl oluyo😂kahve-yeşil arası karışık olunca ela diye biliyorum
OptimusPrime uyusundabuyusunn ela göz böyle görünüyor genelde. Kahverengi yeşilli karışık göz rengi. Sağ altta ki de ela. Açık kahveye ela diyenler var evet benim gözlerimde ela. Akşam otururken bakarsan genelde kahve gibi görünüyor, güneşte yeşil yeşil duruyor.
Birkullanici OptimusPrime aklıma eşimin sözü geldi her hatırladıkça gülüyorum oda ela gözlü ,ilk evlendiğimizde diyorki denizde güneşe bakarsam mavi oluyor yıkılmıştım gülmekten😂
igrl Benim gözlerim ela. İc kısmı yeşil kenarları bal rengi. Güneş altında tamamen yeşil oluyor. Kış aylarında kahverengi😁. Ama normalde iki renk
OptimusPrime Birkullanici Hahaha böyle söyleyince komik oluyor ama evet 😂 yani yeşil giyersem daha yeşil duruyor mavi giyersem daha mavimsi bir renk oluyo gerçekten 🙈
Birkullanici OptimusPrime gen aktarımı varmı bari, benim ilk kızımım gözleri çakır yani mavi ve yeşil karışık ,ama ikinci kızım koyu kahve benimle aynı gözleri paylaşıyor , 😂
OptimusPrime Birkullanici İkisininde gözleri koyu kahve babalarına benzediler. 🙈 Benim ailemde baba tarafım kahverengi, anne tarafının hepsi renkli gözlü ela var yeşil var mavi var renk renk yeşil maviler.. Benim payıma düşen ela, çocukların kahverengi oldu. 😂
Birkullanici OptimusPrime şansa bak😂 benim bi arkadaşım vardı gözler masmavi ,üç çocuğu vardo firesiz aynı renk ,gen aktrımo mükemmel 😂 demekki senin genlern eşininkini bastıramamış🤣
Sontvbukucu uyusundabuyusunn bu yeşil bdhdhd. Esimin ela. Ortasi sari kenarları kahve ve yeşil karisik. Guneste iyice sari oluyor. Acik kahve gözlüler de ela sanıyor ama degil. Güneşte benim de gözlerim açık kahve o zaman ben de ela diyim ama gölgede bok rengi 😂😂😂😂
uyusundabuyusunn Sontvbukucu arkadaşım gözlerim ela diyor bildiğin açık kahve ama ela öyle oluyormuş kahve ve ela diye iki göz rengi varsa birinin farklı olması lazim zaten bizim ülkede yeşil denilen gözlerin hepsi de ela. Benim bu resimdeki gibi gözlerim ben ela diyorum eşimin açım kahve o da kahve diyor yani gördüğümüzü de yalanlıyor insanlar artık 😄😄