Sekeranne4 Kızlar eşimin dişleri sarı sigara alkol kullanmıyor temizletmek istiyor dişçiye randevu alsak hemen temizlermi yoksa başka güne mi randevu verir işlem ne kadar sürüyo temizleten varmı
Rez Sekeranne4 geçen hafta randevu alayım dedim 18 ne verdiler hemen işlem yapıyorlar diye biliyorum bende temizlik beyazlatmak için gideceğim
Ayssss1 Sekeranne4 ayni gun temizleniyor ben sogara ve kahveyi cok tukettigim icin 6 ayda 1 temizletiyorum
Melek0205 Sekeranne4 ben devlete çok gittim sadece diş taşı temizliği yapıyolar beyazlatma yapmıyoruz diyolar hep özelde mi yaptırcaz illa onu anlamadım
Lkjhgfdsa Sekeranne4 ben dün temizleme yaptırdım gittiğim gün yaptı 15 20 dakika falan sürdü beyazlatma işlemi çok pahalı diye yaptırmadım
Cik Melek0205 diş zarar görmüyormu bende eşime yaptır diyorum ama korkuyor ya çay yüzünden sapsarı tartar mı diş taşlarımı neyse ondan var
2022anne Sekeranne4 benimde alt dişlerimde tartatlar oluşmaya başlamıştı özelde hem temizletme hem de beyazlatma yaptırdım öyle aşırı bir acı yok . Ama doktor mutlaka diş ipi kullanmamız gerektiğini söyledi tartar oluşumunu engellemek için. Biz eşimle çok memnun kalmıştık