Eminezk Merhabalar oğlum hergün bikaç kere kaka yaprdı ama 4 gündür tık yok doktora götürmelimiyim normal midir başına gelen varsa yardımcı olurmusunuz 5 aylık bu arada
Uras10 Eminezk korkmayın çay kaşığıyla biraz zeytinyağı çok az verebilirsiniz rahatlatır duşta rahatlatır göbeğine doğru tutun suyu birde 7 veya 10 gün olursa korkun ve götürün tabi siz Bilirisniz içiniz rahat etsin derseniz götürün göbek üstü yatırın önüne oyuncak koyup yastığın üstüne yani rahatlar belki
Uras10 Eminezk korkmayın hepimizin başına geldi ama uzarsa süresi götürün kaka yaparsa kakasını da kontrol edin kan vs birşey var öı diye
35lavanta Eminezk 😂😂 Masaj yapın karnına ayaklarıyla falanda karnına doğru götürün bisiklet sürdürüyomuş gibi yapın sıcak bir duş aldırın karnına tutun duştan sonra birazdaha masaj yapın belki işe yarar 🌸
birkuzuannesi Eminezk Bizim doktorumuz bebeğin 7 gün bile kaka yapamayacağı zamanlar gelicek gayet normal demişti canım 😌
Deniz06 Eminezk doktorumuz bize bebeğinizin kakası katıysa günde 4 çay kaşığı zeytinyağı verebilirsiniz demişti. Sen de ver canım bence. Peki kaka yapmamadan kaynaklı bir huzursuzluğu var mı?
Metehan0808 Benim oğlum 15 gün yapmadı 16. Gün kendisi yaptı kakası sıvıydı anne sütü alıyor sadece bu durumun öncesinde ben de dayanamayıp fitil vermiştim ama bence gerek yok keşke yapmasaydım diyorum şimdi ise nerdeyse her gün yapıyor
Eminezk Boniboncukkk cumartesi de kontrolümüz var o zamana kadar bekliyim diyorum bi huzursuzluğu olmazsa