berkinannesi_ Ek gıda da sizlerde bebek irmiği bebek tarhanası organik pirinç unu vs aldınız mı hanımlar
Deletedmom_33 berkinannesi_ almadım. İrmiği robotta çekip incelttim, tarhana aldım ama 1 kez kullandım onun dışında annemin gönderdiğini yapıyorum kendi yediğimizden. Pirinç unu, yulaf unu vs 2 kez anca kullanmisimdir
Zeynosileannis berkinannesi_ Sadece Bebek tarhanası aldım bir paketten sonra babaanne tarhanasına geçtik. Normal irmik kullandım Migrostan organik un alıyorum
Mucizegebelik berkinannesi_ evet og marka aldım çok iyi güzel mamalar yaptım içine meyve rendeledim güzel oluyor
Aslicamm berkinannesi_ merhabalar, ben aldım makarna lütfen markası sık sık indirime giriyo kampanya vs yapıyolar genelde onu tercih ediyorm :)
Jelibonsmom Evet hepsinden aldım vitaly marka fakat pek kullanışlı olduğunu söyleyemem. Bebeğim lapa, muhallebi tarzı sevmediği için
berkinannesi_ Jelibonsmom Deletedmom_33 Zeynosileannis Mucizegebelik Aslicamm hanımlar bu arada bebe büskivisi yaptınız mı
Jelibonsmom berkinannesi_ tam buğday unu yaradı işime yalnızca, köfte ve çorbalarını normal un yerine onunla yaptım diğerleri gereksizdi
Mucizegebelik Aslicamm evet bak bugün kargom geldi hemde indirimli aldım og başta aldim o bitmek üzere şimdi makarna lütfen aldım renkli makarna keçiboynuzu karışımı pankrk için ve pirinç uni irmigi
Aslicamm Mucizegebelik ben de 3. Kez alıyorum henüz gelmedi kargom ama nerdeyse tüm ürünlerini denedim diyebilirim:)
35lavanta berkinannesi_ Tarhanayı annem yaptı sağolsun yulaf unu ve keçiboynuzu unu aldım ben muhallebisinde pankekinde kullanıyorum bebek büskviside yapıcam ama ne zmaan bilmiyorum 😂😂😂
Aslicamm berkinannesi_ ben henüz yapamadım yemek konusunda hem bizimki hem oglumunki derken çok vakit harcayamiyorum maalesef çünkü uyuyoken iş yapamiyorum uyanıkken de çok hareketli 10-15 dkmi alacak şeyler yapabiliyorum sadece ama haftaya kayınvalidem gelcek o zaman denemeyi düşünüyorum bakalım :)