babygirlandmom Allah bütün anneler bol bol süt versin insallah❤Kızlar 14 günlük olduk çok şukür sütum yetiyo ama emzirmedigim zman akıyo sizce ne zaman terbiye olur yani sikmadiğim ve emzirmedgim surece akmaz
Ozgezafer babygirlandmom benimki 40 dan sonra terbiye old yumuşadı ama kuzum emdiği anda süt akıyo nefessiz bile kalıyo emerken 🤩 ama ben baştan beri saat başı emziryorum
teachersrn babygirlandmom 6 aylık uzun süre emzirmediğimde akıyor 5 saat işte olmam gerekiyor o sürede dolup akmaya başlıyor yani hala terbiye olmadı
Gorursensoyle babygirlandmom 2,5 aylıkken terbiye oldu benimkiler korkmuştum gögsüm yumuşak sütüm gelmiyecek diye
NurR Gorursensoyle merhaba bizde 3.5 aylık olduk göğüslerm bi anda yumuşadı korktum bende normal mi yani sabahtan beri yemediğim içmediğim şey kalmadı düzelmiyor sütüm bitti diye üzülüyorum 😐
babygirlandmom Gorursensoyle benimde buaralar yumusadi canmm ama galiba onla bi alakasi yokmus cok sukur yetiyo simdilik😁
melissrn babygirlandmom 4. Ayından sonra sertliği gitti o yönde terbiye oldu Ama yine baya akıyordu..şimdi 6.aydayız anca uzun süre emzirmezsem akıyor onun dışında yok sızıntı falan
deletedmom4842 babygirlandmom 4. Ayda oldu sanırım yumuşadı ama sütüm hala eskisi gibi var normalde süt olduğunda sert olurdu şuan olsa da yumuşak
Mermaid babygirlandmom canim genelde 3.aydan sonra terbiye olur bebege yetecek kadar sut yaparmis, ama benimde hala terbiye olmadi aksam sagiyorum mutlaka , sende aksam bebegin gece uykusuna gecince mutlaka sag derim hem sutun depolanir hem gogsun rahatlar
DevranAlp Mermaid sağdığını nasıl muhafaza ediyor saklıyordun bide neyle sağıyorsun neye koyuyorsun önerebilir misin
Mermaid DevranAlp canim dondurucuda saklmak icin sut posetleri var obalra koyuyorum uzerine sagdigim gunu tarihini yaziyorum ,dondurucuda 3ay saklayabiliyorsun, isitacagin zaman sicak suya islanbu posetleri iliyinca biberonda verirsin
Balsurat babygirlandmom akmaması için göğüsünüzün ucuna parmağınız ile basıp sallayın ki gelmesin ben öyle yapıyorum görümcem demişti işe yarıyor
DevranAlp Mermaid bn almadım almadığıma pişmanım göğüslerimde süt durmuyor çok fazla var sürekli akıyor emsede emmese de akıo beş günlüğüz daha sürekli emziriyorym ama nafile sağıp saklıcam bu kdr akması normal mi onu da bilmiyorum
Mom09 babygirlandmom Canım sütün öyle çokken boş bol sağ biraz daha zaman geçince beniş çok emdiği için sağamıyorsun. Benimde öyle çoktu hatta kızım emerken zorlanıyordu boğazına kaçtığı için emzirme öncesi sağıp öyle emziriyordum.
babygirlandmom Mom09 ayni benim kzmda oyle.oluyo canmm emerken bogazna kacp oksuryo en iyisi dedgnz gibi yapmak😀
Ece06 babygirlandmom ya canım şimdi şöyle 😂 eğer ki haftanın belirli günleri pompa kullanırsan o durum olmuyor
Mom09 babygirlandmom o sürün tazyikli olmasından kaynaklanıyor Canım bide ilk zamanlar çok geliyor ya süt onlar da az emiyor o yüzden bol bol sağ at dondurucuya Canım ek gıdaya geçince yoğurt mayalarsın 😎