Süt alerjisi yaşayanlar belirtileri nasıldı acaba
Pinardefne doktora sormuştum huzursuzluk sürekli ağlama kakada kan oluyor demişti kilo alımı az oluyormuş
Pinardefne meme reddi ciltte döküntü mukuslu kanlı kaka huzursuzluk kilo alamama bunlar deniliyo benim bebeğimde de şüpheleniyoruz 1 haftadır diyetteyim şuan ondan mı olduğunu anlamaya çalışıyoruz
Pinardefne yüzde döküntü pullanma meme reddi sürekli huzursuzluk vve ağlama mukuslu isal kulak arkasında yara saçlarda Konak ve kusma aşırı derecede bu problemlerle dr gittik süt alerjisi denildi bana diyet başlandı bebeğim hala huzursuz ve belirtileri taşıyor napacagımı sasırdım alerjik mama verdi kokusu iğrenç bebek emmek istemiyor sizler hangi markayı kullanıyorsunuz?
Emine anladım cok teşekkürederim
[bilinmeyen] anladım sagolun geçmiş olsun sizede
Metebebek diyet te nelerden uzak duruyorsunuz acaba bende deneyeyim bi diyorum
Duyguu içerisinde süt süt tozu yoğurt altı suyu vs olan hiç bişey yemiyorum malesef süt yoğurt peynir tereyağından tutunda bisküvi dondurma çikolatasına kadar😬
Smy61 mamanızın adıne. Öğrenebilirmiyim ve nerden alıyorsunuz bizdede besin alerjisi var 2 aydır diyetteyim süt süt ürünleri ve yumurta diyeti yapıyorum ama kilo alımımız iyi olduğu içğn mama vermiyo doktorumuz bazende işim olduğu zaman evde bakarlarken elimin altında mama olsun istiyorum ama
[bilinmeyen] bize ilk gittiğimizde smilac verdi bebeğim yemedi iğrençti sonra başka alerji dr gittim yemediğini dişe getirdim ve evolvia rp verdi kokusu vs yok bunu bıraz daha ıyı yıcek gibi drum aralarında suan en tadı iyi olan bu dedi diğerleri daha ağır kokuluymuş