Canım analar gününüz güzel olsun. 29 aylık kızçem var ve bugün eğitimin üçüncü günü. Geceleri de bez bağlanıyorum.
- Gün: sürekli üzerine yaptı. Gecesinde de Bi kere yaptı. Akşam sütünü içip uyudu içtikten sonra da çiş yapmadı diye kaçırdığını düşünüyorum.
- Gün: sabah uyandık lazımlığa oturdu biraz işedi onu klozete döktük sonra biraz daha işedi onu da döktük böyle böyle 4 5 kez yaptı ama tamamen yapmadı. Gün içerisinde de bunu üç kez yaşadık ama genel olarak üzerine işedi ve iki kere kakasını yapıp yanıma geldi kak yaptım diye. Gece de yine süt içtiği için Bi kere uyuduktan sonra yapmıştı sabahta ben uyanamadım için yanıma gelip benim yatağıma işemişti.
- Gün: bugün uyandığımda yanımdaydı ve benim yatağa işemişti. Laxımlığa oturttum ama yapmadı gittik geldik derken hala çişini yapmadı sabah saat 9 9.30 arası yapmıştı. Şimdi de yine kakasını yapmıştı ama çişini yine tutmuş kakasını lazımlığa döküp bak sen yaptın Ba bay yapalım dedim ve klozete döktüm hadi yine yap dedim hayır olmaz dedi kalktı. Farklı odalardaydık kendisi banyonun kapısını açtı ve eşofmanını indirip çiş çiş diye oturmuş ama yapmamış ve banyodan çıkmıyor çiş çiş, oturdum diye.
Benim size sorum şu ki ilerleme mi var yoksa ben mi heyecan yaptım? Durumlar bu iken kaç güne öğrenmiş olur sizce? İçime birazcık su serpin lütfen😔🥰