Ksjdh
Sadece rahatlamak istediğim için yazıyorum biz eşimle 2012 yılında tanıştık birbirimizi çok sevdik ama ailesi beni hiç istemedi istedikleri bir kız varmış beni sürekli arayıp tehtid etti kaynanam lise ye gidiyordum aileme soylemekle mudur tanidiklariydi okulda attirmakla ve bir sürü şeyle ama biz herseye ragmen kopmadık birbirimizden ben uniye gittim o askere birbirimizi bekledik ailesi baktı ki ayıramıyorlar kabul etmek zorunda kaldilar bi andan değişip beni çok seviyormus gibi yapmaya başladılar nişanımıza 1 hafta kala beni bi cafeye cagirdilar ben açık bir bayanım kayinpederim benim kapalı olmami istedigini hayalindeki gelinin öyle olduğunu ve benim nisanda kapali olmami istedigi dile getirdi akssi taktirde nisanda benimle hic yanyana gelmeyeceğini fotograf bile çektirmeyecegini soyledi ben tabiki kabul etmedim kimse için kapanamayacagimi soyledim birde tek çocuk eşim başka düğünleri olmayacak nişanda dediği gibi yanima gelmedi umrumda mi tabi ki deggil düğün zaten tam bir fiyasko kaynanam hep suratsız bi sekilde oturdu takidan sonra cantasiyla kosarak gelin odasina gelip bütün takilari aldi ki boyle bisey konusulmamisti ben soka girdim kavga cikti ağladım o an gidebilsem terkedecektim düğünü bu sekilde düğün bitti sonrasinda hiç birsey olmamis gibi davranmaya basladilar sanki hic olay olmamis gibi bende bisey demedim birde altli üstlü oturuyoruz köy de bu durum artik beni delirtiyor dayanamıyorum kimseye gidemiyorum hep dedikodu agzimdan laf alıp kaynanama anlatiyorlar cocugum 1 yasinda evde bunaliyor ama saat başı otobüs bi yere gitmek çok zor artik cok bunaldim bu durum eşime de yansıyor sürekli ağlıyorum mutsuzum şükür sağlığımiz yerinde diyorm ama bazen cok bunalıyorm simdi ailesi bana cok iyi davraniyor fakat ben geçmişi unutup onlara sıcak olamiyorum burdan tasinmak istiyorumm eşim istemiyor bana dua edin lütfen bi çıkış yolu bulayım ferahlayayım